جمهوری آذربایجان، پروازهای خود به ایران را تعلیق کرد گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه ترکیه | گسترش مناسبات دوجانبه، محور گفت‌وگوی وزرا اتهام نتانیاهو به آژانس انرژی اتمی درباره پرونده‌های ایران تولید نفت عربستان کاهش خواهد یافت عربستان ٣ جوان شيعه را اعدام كرد روسیه به فرودگاه‌های نظامی اوکراین حمله کرد آیت‌الله علم‌الهدی: در برابر تحریف امام (ره) هشیار باشیم| امروز کجای دنیاست که ندای «مرگ بر آمریکا» از آن شنیده نشود؟ امیرعبداللهیان: نهضت امام(ره) به‌سمت نظم جهانی جدید به پیش می‌رود بهادری‌جهرمی: نگاه دولت بازگرداندن جوانان نخبه به کشور است| امروز مهمترین مشکل مردم در حوزه اقتصادی است سخنگوی وزارت خارجه: انقلاب امام سرآغاز تحولی ماندگار در مسیر تاریخ بود واکنش آمریکا به احتمال شکل‌‎گیری ائتلاف دریایی ایران و کشور‌های منطقه ویدئو| رهبر انقلاب: ایران مملو از مصطفی صدرزاده‌هاست آمریکا از ۶ گروه تروریستی نزدیک مرز ایران حمایت می‌کند ستادکل نیرو‌های مسلح: در حفاظت از انقلاب اسلامی ذره‌ای تردید به خود راه نخواهیم داد پلیس ادعای شرکت پخش فرآورده‌ها درباره کارت سوخت را رد کرد+ فیلم وزارت اقتصاد: چشم‌انداز امسال تورم «کاهشی» است| دولت دیپلماسی اقتصادی را با جدیت دنبال می‌کند پویش «رهرو خمینی» آغاز به‌کار کرد+ جزئیات امیرعبداللهیان: برای تأمین منافع ملی از هیچ فرصتی چشم‌پوشی نمی‌کنیم| سهم مهم بریکس و شانگهای در مشارکت‌های آینده سفر اسماعیل هنیه به مصر+ جزئیات واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به اقدام غیردیپلماتیک استاندار اربیل عراق
خبر فوری

خشم ترامپ بعد از رای دادگاه: قاضی از من متنفر است

  • کد خبر: ۱۵۶۷۹۱
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶
خشم ترامپ بعد از رای دادگاه: قاضی از من متنفر است
دونالد ترامپ اعلام کرد که در مورد اعلام جرم علیه خود توسط هیئت منصفه دادگاهی در منهتن، درخواست تجدید نظر خواهد کرد و با بیان اینکه مقامات دخیل در این پرونده بی طرف نیستند، گفت که نمی‌گذارد نظام قضایی آمریکا مردم این کشور را تهدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در شبکه مجازی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: قاضی که برای «پرونده‌سازی» علیه من «انتخاب» شده، از من متنفر است! او علیه الن ویزلبرگ (مدیر مالی سابق سازمان ترامپ) از زور استفاده کرد – در حالی که حق این کار را نداشت – و با شرکت‌های من که اقرار به جرم نکرده‌اند، شرورانه رفتار کرده است. درخواست تجدید نظر می‌دهم!
قاضی مد نظر ترامپ «خوان مانوئل مارچان» است؛ کسی که توسط آلوین براگ، دادستان ناحیه‌ای منهتن انتخاب شد. به گفته ترامپ، این قاضی، ویزلبرگ را واداشت تا در اتهامات فرار مالیاتی و جعل سوابق مالی اقرار به گناه کند.

هفته گذشته هیئت منصفه دادگاهی در منهتن به اتهام حق‌السکوتی که ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن پرداخت کرده، علیه او اعلام جرم کرد. گفته می‌شود که ترامپ در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ این زن را تهدید کرده بود که رابطه غیراخلاقی‌اش با او را فاش نکند و در اسناد مالی، حق‌السکوتی که به او پرداخت کرده را ذیل حقوق وکیل خود نوشته تا ردی از ماهیت واقعی این تراکنش باقی نماند.

ترامپ همه این اتهامات را رد می‌کند، از جمله ارتباط جنسی با استورمی دنیلز (بازیگر مذکور). جو تاکوپینا، وکیل ترامپ گفته که امکان ندارد او خود را گناهکار اعلام کند.

تاکوپینا همچنین در گفتگو با شبکه خبری ای‌بی‌سی گفت: به ترامپ دستبند نخواهند زد. اما مطمئنم که تمام تلاششان را می‌کنند که حداکثر پوشش رسانه‌ای برای این مسئله لحاظ شود.

رئیس‌جمهوری سابق آمریکا همچنین بیوگرافی حساب تروث سوشال خود را به «آن‌ها دنبال من نیستند، دنبال شما هستند. من فقط مانعشان هستم.» تغییر داد.

به گزارش رسانه‌ها، ترامپ قرار است روز سه‌شنبه در دادگاه حاضر شده و تفهیم اتهام شود. او در پستی در فضای مجازی نوشت که محاکمه عادلانه‌ای در نیویورک انتظارش را نمی‌کشد.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}