دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خشم ترامپ بعد از رای دادگاه: قاضی از من متنفر است

  • کد خبر: ۱۵۶۷۹۱
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶
خشم ترامپ بعد از رای دادگاه: قاضی از من متنفر است
دونالد ترامپ اعلام کرد که در مورد اعلام جرم علیه خود توسط هیئت منصفه دادگاهی در منهتن، درخواست تجدید نظر خواهد کرد و با بیان اینکه مقامات دخیل در این پرونده بی طرف نیستند، گفت که نمی‌گذارد نظام قضایی آمریکا مردم این کشور را تهدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در شبکه مجازی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: قاضی که برای «پرونده‌سازی» علیه من «انتخاب» شده، از من متنفر است! او علیه الن ویزلبرگ (مدیر مالی سابق سازمان ترامپ) از زور استفاده کرد – در حالی که حق این کار را نداشت – و با شرکت‌های من که اقرار به جرم نکرده‌اند، شرورانه رفتار کرده است. درخواست تجدید نظر می‌دهم!
قاضی مد نظر ترامپ «خوان مانوئل مارچان» است؛ کسی که توسط آلوین براگ، دادستان ناحیه‌ای منهتن انتخاب شد. به گفته ترامپ، این قاضی، ویزلبرگ را واداشت تا در اتهامات فرار مالیاتی و جعل سوابق مالی اقرار به گناه کند.

هفته گذشته هیئت منصفه دادگاهی در منهتن به اتهام حق‌السکوتی که ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن پرداخت کرده، علیه او اعلام جرم کرد. گفته می‌شود که ترامپ در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ این زن را تهدید کرده بود که رابطه غیراخلاقی‌اش با او را فاش نکند و در اسناد مالی، حق‌السکوتی که به او پرداخت کرده را ذیل حقوق وکیل خود نوشته تا ردی از ماهیت واقعی این تراکنش باقی نماند.

ترامپ همه این اتهامات را رد می‌کند، از جمله ارتباط جنسی با استورمی دنیلز (بازیگر مذکور). جو تاکوپینا، وکیل ترامپ گفته که امکان ندارد او خود را گناهکار اعلام کند.

تاکوپینا همچنین در گفتگو با شبکه خبری ای‌بی‌سی گفت: به ترامپ دستبند نخواهند زد. اما مطمئنم که تمام تلاششان را می‌کنند که حداکثر پوشش رسانه‌ای برای این مسئله لحاظ شود.

رئیس‌جمهوری سابق آمریکا همچنین بیوگرافی حساب تروث سوشال خود را به «آن‌ها دنبال من نیستند، دنبال شما هستند. من فقط مانعشان هستم.» تغییر داد.

به گزارش رسانه‌ها، ترامپ قرار است روز سه‌شنبه در دادگاه حاضر شده و تفهیم اتهام شود. او در پستی در فضای مجازی نوشت که محاکمه عادلانه‌ای در نیویورک انتظارش را نمی‌کشد.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->