لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پامپئو در کی‌یف بر ادامه حمایت‌ها تاکید کرد

  • کد خبر: ۱۵۷۱۴۸
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
پامپئو در کی‌یف بر ادامه حمایت‌ها تاکید کرد
«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه سابق آمریکا برای تاکید بر حمایت خود از کی‌یف، به اوکراین سفر کرده و گفت که برای تامین جنگنده‌های آمریکایی اف-۱۶ و موشک‌های دوربرد واشنگتن برای جنگ این کشور علیه روسیه تلاش خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ پامپئو در رابطه با اینکه آیا از تامین جنگنده‌های اف-۱۶ و موشک‌های دوربرد آمریکایی برای اوکراین حمایت خواهد کرد، گفت: بله و همچنین از آموزش و نرم‌افزار و تمام چیزهایی که برای حفاظت و دفاع واقعی از سرزمین خودتان نیاز دارید.  

او خطاب به قانونگذاران اوکراینی، مقامات دولتی، نمایندگان ارتش، فعالان جامعه مدنی و دانشجویان مدعی شد که حمایت نظامی از اوکراین به نفع واشنگتن است.

اظهارات پامپئو، هم‌زمان با بحث‌ها در ایالات متحده مبنی بر این است که تا کجا باید به حمایت از اوکراین ادامه داد. واشنگتن از ابتدای آنچه مسکو «عملیات نظامی ویژه» خود می‌نامد، حدود ۳۰ میلیارد دلار کمک نظامی به کی‌یف ارائه کرده است.

مایک پامپئو که سابقا به عنوان مدیر سیا هم فعالیت داشته، گفت که نباید ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه را دست‌کم گرفت و افزود که رهبر کرملین «یک چیز را تشخیص داده و آن قدرت و عزم مداوم است.»

او گفت که ایجاد یک معماری امنیتی جدید، برای تضمین در برابر جنگ‌های زمینی بزرگ در اروپا لازم است. پامپئو گفت: باید مجموعه‌ای از الزامات وجود داشته باشد که به صراحت روشن کند که پوتین دیگر قادر به انجام دوباره این کار نخواهد بود.

این وزیر خارجه دوره ترامپ به همراه هیاتی تجاری از آمریکا و نمایندگان چندین نهاد حقوق بشری به اوکراین سفر کرده است. او از یک بیمارستان نظامی بازدید به عمل آورده و همچنین با مقام‌های دولت اوکراین ملاقات داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->