پیش‌بینی برداشت ۹۵هزار تنی گوجه فرنگی در مشهد رشد شارپی بورس با صعود ۵۲ هزار واحدی شاخص کل | بورس کانال ۲.۶ میلیونی را پس گرفت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) رکورد تاریخی قیمت طلا‌ی جهانی شکسته شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) آیا نیرو‌های زیر دیپلم در طرح ساماندهی تبدیل وضعیت می‌شوند؟ افزایش تردد تجاری از مرز لطف‌آباد خراسان رضوی با ترکمنستان طی ۵ ماه نخست سال جاری قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سکه با موتور اونس جهانی فردا (۱۸ شهریور) قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام می‌شود اعتراض ۴.۸ درصد یارانه بگیران حذف شده ثبت‌نام نمایشگاه پاییزه ۱۴۰۴ در مشهد آغاز شد نوسان محدود دلار در مشهد | دلار نقدی تهران در کانال بالاتر (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) شورای عالی کار برای بازنگری دستمزد درخواست برگزاری جلسه فوری کرد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۱۰ درصدی تحویل گاز به نیروگاه‌های خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۴ شروع پیش‌فروش سکه از امروز (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امکان فروش دوباره به بانک مرکزی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | کدو و بادمجان چند؟ دسته‌چک از امروز با شرایط جدید صادر می‌شود (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات عرضه سه محصول ایران‌خودرو در بورس کالا قطعی شد (۱۷شهریور۱۴۰۴) + جزییات آغاز پرداخت وام ۵۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه از شنبه آینده (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + شرایط رئیس گروه هماهنگی امور تولیدی و اشتغال استانداری خراسان رضوی: سیاست گذاران از شناورسازی کامل نرخ ارز هراس دارند ۸۰ درصد سبد هزینه خانوار‌های کارگری سهم مسکن است | زندگی کارگری در چرخه اجاره و فقر پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

قیمت فروش کارخانه‌ای خودرو‌ها امروز اعلام می‌شود (۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۷۱۷۹
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
قیمت فروش کارخانه‌ای خودرو‌ها امروز اعلام می‌شود (۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲)
جلسه شورای رقابت امروز درحالی برگزار خواهد شد که قرار است قیمت فروش کارخانه‌ای خودرو‌ها در آن بررسی شود؛ اما به گفته برخی مسئولان، اعلام قیمت نهایی، امروز دور از انتظار خواهد بود.

 به گزارش شهرآرانیوز، سپهر دادجوی توکلی با اشاره به جلسه عصر امروز شورای رقابت اظهار کرد: جلسه اصلی شورا امروز برگزار خواهد شد و طی این جلسه نتیجه‌گیری‌های کارگروه‌های مختلف در صحن شورا مطرح و رای گیری می‌شود. بعد از اینکه رای گیری شد، پروسه ابلاغ آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: در واقع شورای رقابت به دستگاه‌های متولی از جمله سازمان حمایت و وزارت صمت اعلام می‌کند که از منظر شورای قیمت‌های خودروی داخلی و وارداتی می‌تواند به تفکیک اعلام شود. البته به نظر من اینکه امشب متوقع باشیم که لیستی از قیمت‌ها اعلام شود قریب به واقعیت نیست. اما کار‌های اداری و استاندارد‌های لازم انجام و منتج به نتیجه شده است و امروز بررسی می‌شود.

این درحالی است که سخنگوی شورای رقابت، در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرده بود که قیمت کارخانه‌ای خودرو در چند سال اخیر به طور غیرعادی پایین نگاه داشته شده که سبب زیان انباشته خودروسازان شده بود و امروز قیمت‌های جدید ابلاغ می‌شود. البته محمود دودانگه درمورد جلسه امروز شورای رقابت به ایسنا گفته بود که: یکی از دستورات جلسه امروز (سه‌شنبه)، بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص نتیجه و خروجی نهایی دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری است که بر اساس آن محصولات تولیدی خودروسازان باید عرضه شود.

بر اساس این گزارش، ۱۶ بهمن سال قبل بود که شورای رقابت، به دنبال اعتقاد این سازمان بر انحصاری بودن بازار خودرو‌های سواری، دستورالعمل تنظیم بازار خودرو را ابلاغ و منتشر کرده و فرمول قیمت‌گذاری خودرو‌های سواری را مشخص کرد. در این راستا دودانگه به ایسنا اعلام کرد که برای تعیین قیمت پایه، برای هر خودرویی که در داخل کشور تولید می‌شود باید سه خودروی مشابه خارجی شناسایی و میانگین قیمت سه خودروی خارجی به دلار مشخص شود. سپس قیمت با نرخ ارز مرکز مبادله به ریال تبدیل و با قیمت سازمان حمایت مقایسه شود، این خودرو‌ها درجه‌بندی شده و از A تا F طبقه‌بندی می‌شوند. متناسب با این رتبه‌بندی یا قیمت سازمان حمایت انتخاب می‌شود یا متناسب با شرایطی که قیمت پایه رقابتی مشخص می‌شود، شورای رقابت تصمیم بگیرد قیمت دیگری را مبنا قرار دهد. این فرایند شامل همه خودرو‌های داخلی می‌شود. همچنین پیش از این نایب رئیس شورای رقابت اعلام کرده بود که قیمت فروش کارخانه‌ای خودرو‌ها در نیمه دوم فروردین سال جاری تعیین می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->