هنرمند گرافیست هنر انقلاب اسلامی: نیاز به بازتولید اندیشه شهید آوینی داریم آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش ششم) حکمت‌های هزارساله | نگاهی به کتاب «دانش و رامش: شاه بیت‌ها و شاهکار‌های شاهنامه» مینی سریال غرور و تعصب ساخته می شود فیلم‌برداری قسمت جدید فیلم انتقام‌جویان آغاز شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ حضور سرزده رئیس‌جمهور در وزارت فرهنگ و ارشاد + عکس آغاز فرایند داوری پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران انتشار «مثنوی معنوی» مولانا در قطع جیبی دلیل محکومیت شهره قمر، بازیگر سینما، چیست؟ + عکس ساخت یک اقتباس سینمایی از رمان کیمیاگر «پائولو کوئلیو» سریال کمدی لمندگان روی آنتن شبکه دو + زمان پخش و فیلم وقتی سریال پایتخت ۷ آنتن تلویزیون را در فروشگاه‌ها کمیاب می‌کند روایت راه عود از خزر تا خلیج‌فارس در مشهد | ساز زندگی، از قشم تا مشهد کوک شد روایت محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ رویداد هنری «تجسم حماسه ۳» در مشهد برگزار شد حسن فتحی با پایان فصل اول «ازازیل» از این سریال خداحافظی کرد
سرخط خبرها

«دست ناپیدا» فیلم جدید انسیه شاه حسینی

  • کد خبر: ۱۵۷۱۸۷
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
  • ۱
«دست ناپیدا» فیلم جدید انسیه شاه حسینی
انسیه شاه حسینی کارگردان سینما قصد دارد فیلم «دست ناپیدا» را در فضای دفاع مقدس بسازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید سعید سیدزاده تهیه کننده سینمای ایران از تولید فیلم «دست ناپیدا» به کارگردانی انسیه شاه حسینی در جنوب ایران خبر داد.

به گفته این سینماگر، این فیلم با الهام از کتاب‌هایی، چون «حوض خون» و «چایخانه» که هر دو فضای زنانه و دفاع مقدسی دارد، ساخته می‌شود، اما به صورت اقتباسی نیست بلکه طرح و قصه اصلی فیلم توسط خانم شاه حسینی نگارش یافته است. فضای کلی فیلم درباره تلاش و مجاهدت زنانی است که پشت خطوط جنگی و جبهه‌ها به کمک رزمنده‌های جبهه‌ها می‌شتافتند.

سیدزاده گفت: این پروژه در حال حاضر مراحل ابتدایی خود را طی می‌کند و به زودی پیش تولید خود را آغاز خواهد کرد. برخی از لوکیشن‌های جنوب را برای فیلمبرداری دیده‌ایم. تلاش ما این است که با آغاز هرچه زودتر مراحل ساخت فیلم، بتوانیم این اثر را برای جشنواره فیلم فجر آماده کنیم.

تهیه کننده خداحافط رفیق بیان کرد: این فیلم دارای صحنه‌های جنگی و همینطور درام و عاطفی است. هم فضای جبهه‌های اهواز را دارد و هم فضای درون شهر بنابراین با یک فیلم پرهزینه روبروییم که بدون حمایت و کمک مالی نمی‌توانیم آن را تولید کنیم. برای همین معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ساخت این فیلم وارد عمل شده است. به نظرم بنیاد شهید با ساخت اتاقک گلی قدم رو به جلویی در ساخت فیلم‌های دفاع مقدس برداشته است و امیدوارم که این کار نیز بتواند فیلم خوب و ارزشمندی بشود.

وی گفت که این فیلم درباره زحمت‌کشانی است که در زمان جنگ کار کردند، اما هیچ وقت دیده نشدند و مورد توجه قرار نگرفتند و حالا تلاش ما و گروه سازنده این است که با این فیلم به نوعی تصویر آن روز‌ها را بسازیم.

تهیه کننده شب بخیر فرمانده با بیان اینکه شخصیت اصلی این فیلم یک زن است گفت که هنوز برای انتخاب بازیگر وارد عمل نشده‌ایم، اما به زودی و با اتمام ماه مبارک رمضان مراحل بعدی نیز اجرا می‌شود. این فیلم نسبت به شب بخیر فرمانده ساخته خانم شاه حسینی، فضای زنانه‌تری را دارد.

شاه حسینی نیز درباره فیلمی که قرار بود آن را در سال گذشته بسازد یعنی "به کودکان شلیک نکنید" گفت که این فیلم درباره مدافعین حرم در عراق بود و ارتباط موضوعی با زمان سقوط صدام حسین دیکتاتور عراق نیز داشت. قرار بود ما این فیلم را بسازیم که اتفاقات و ناآرامی‌های عراق باعث شد که تولید فیلم به زمان دیگری موکول شود.

او گفت که امیدوارم بعد از تولید دست ناپیدا بتوانم "به کودکان شلیک نکنید" را بسازم. دست ناپیدا، اما فیلمی است که خودم در دوران جوانی در زمان جنگ تحمیلی آن را تجربه کرده‌ام و قصد دارم دوران مهم را که هم نگاهی به فضای پشت جبهه‌ها و خط مقدم دارد و هم به سراغ جبهه‌ها می‌رود و فضای اکشن و جنگی دارد را بسازم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
0
از ته قلب خوشحالم که خانم شاه حسینی دوباره به ساخت فیلم بازگشت. چقدر بعد زیباتر از زندگی دنبالت گشتم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->