آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نارضایتی ۹۰ درصد معلمان از شیوه اجرای رتبه‌بندی| مشکل در آئین‌نامه اجرایی است

  • کد خبر: ۱۵۷۴۰۱
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
  • ۱
نارضایتی ۹۰ درصد معلمان از شیوه اجرای رتبه‌بندی| مشکل در آئین‌نامه اجرایی است
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس با تذکر به وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی، گفت: مشکل در شیوه نامه و آئین نامه اجرایی رتبه بندی است که تقریبا بیش از ۹۰ درصد معلمان از این موضوع ناراضی هستند، باید این موضوع حتما اصلاح شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی علیزاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۶ فروردین‌ماه) مجلس در تذکر شفاهی خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: انتظار تحول در وزارتخانه راه و شهرسازی را پس از انتخاب وزیر جدید داشتیم، اما نه تنها تحولی ایجاد نشد بلکه عملا رکود بر پروژه‌های عمرانی حاکم شده است لذا باید گفت آقای بذرپاش مراقب باشید چرا که خیلی خیلی زود دیر می‌شود.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس با تذکر به وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی، افزود: طرح رتبه بندی معلمان یکی از افتخارات مجلس بود، اما به دلیل ناتوانی دولت در اجرا برکات آن دیده نشد هرچند مشکل فقط تاخیر در پرداخت حقوق و مزایای معلمان نبود که با چند روز سر و صدا این قضیه به فراموشی سپرده شود بلکه مشکل در شیوه نامه و آئین نامه اجرایی رتبه بندی است که تقریبا بیش از ۹۰ درصد معلمان از این موضوع ناراضی هستند لذا باید این موضوع حتما اصلاح شود.

وی با تذکر به وزیر کار، اضافه کرد: ربط دادن تورم به حقوق کارگران کار اشتباهی است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۶
0
0
صحبت‌های‌نماینده‌ی‌مجلس‌‌آقای‌
علیزاده‌درموردرتبه‌بندی‌‌فرهنگیان‌
کاملا‌صحیح‌است‌هرچه‌سریعتر‌باید‌
آیین‌نامه‌اجرایی‌رتبه‌بندی‌عوض‌شود‌
ورتبه‌واقعی‌هرکس‌مجددا‌تعیین‌شود.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->