دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

زورگیر قاتل در تهران دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۵۷۴۴۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
زورگیر قاتل در تهران دستگیر شد
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق زورگیری که با همکاری همدستش پس از سرقت خودرو از محل متواری می‌شود خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با رها کردن راننده خودرو در بیابان‌های اسلامشهر، راننده خودرو به علت شدت ضربات وارده فوت می‌کند.

سرهنگ مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: مأموران گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ در چهاردهم فرودین ماه ۱۴۰۲ در حین گشت زنی در محدوده جنوب غرب تهران، اقدام به شناسایی یک خودرو کوئیک سفید رنگ دارای سابقه سرقت در شهرستان اسلامشهر شدند.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ عنوان کرد: مأموران به راننده خودرو کوئیک دستور توقف داده اما وی با افزایش سرعت اقدام به فرار از دست گشت پلیس آگاهی می‌کند که در ادامه تعقیب و گریز و با اضافه شدن چند واحد گشت کمکی پلیس آگاهی، خودرو متوقف و راننده آن دستگیر می‌شود.


وی افزود: با دستگیری متهم و بررسی علت دستور توقیف خودرو از پلیس آگاهی اسلامشهر، مشخص شد که خودرو دارای سابقه سرقت به شیوه زورگیری در پوشش مسافر بوده که در زمان سرقت، راننده مورد اصابت ضربات چاقو قرار گرفته؛ در بیابان‌های اسلامشهر رها شده و متأسفانه به علت شدت جراحات وارده فوت کرده است.

نثاری ادامه داد: با انتقال متهم به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، متهم به سرقت خودرو به همراه یکی از دوستانش اعتراف کرد و در ادامه تحقیقات کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که وی از مرگ راننده خودرو هنوز هیچ اطلاعی ندارد.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: متهم (حدوداً ۳۵ ساله و دارای سابقه در زمینه سرقت) در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: در ایام عید با یکی از دوستانم بنام حمید، به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودرو کوئیک شده؛ یک نفر از ما در صندلی جلو و نفر دوم در صندلی عقب نشست. پس از خروج از اسلامشهر، با چاقو چندین ضربه به بدن راننده زده تا او را بترسانیم؛ زمانی که راننده توقف کرد، او را از ماشین به بیرون پرتاب کرده و با سرقت خودرو، به سرعت از محل متواری شدیم و پس از آن هیچ اطلاعی از سرنوشت راننده ندارم.

نثاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به وقوع سرقت منجر به جنایت در شهرستان اسلامشهر، متهم در همان تاریخ دستگیری توسط گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ و جهت انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی و دستگیری دیگر متهم پرونده، در اختیار تیم اعزامی از پلیس آگاهی شهرستان اسلامشهر قرار داده شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->