ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

زورگیر قاتل در تهران دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۵۷۴۴۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
زورگیر قاتل در تهران دستگیر شد
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق زورگیری که با همکاری همدستش پس از سرقت خودرو از محل متواری می‌شود خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با رها کردن راننده خودرو در بیابان‌های اسلامشهر، راننده خودرو به علت شدت ضربات وارده فوت می‌کند.

سرهنگ مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: مأموران گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ در چهاردهم فرودین ماه ۱۴۰۲ در حین گشت زنی در محدوده جنوب غرب تهران، اقدام به شناسایی یک خودرو کوئیک سفید رنگ دارای سابقه سرقت در شهرستان اسلامشهر شدند.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ عنوان کرد: مأموران به راننده خودرو کوئیک دستور توقف داده اما وی با افزایش سرعت اقدام به فرار از دست گشت پلیس آگاهی می‌کند که در ادامه تعقیب و گریز و با اضافه شدن چند واحد گشت کمکی پلیس آگاهی، خودرو متوقف و راننده آن دستگیر می‌شود.


وی افزود: با دستگیری متهم و بررسی علت دستور توقیف خودرو از پلیس آگاهی اسلامشهر، مشخص شد که خودرو دارای سابقه سرقت به شیوه زورگیری در پوشش مسافر بوده که در زمان سرقت، راننده مورد اصابت ضربات چاقو قرار گرفته؛ در بیابان‌های اسلامشهر رها شده و متأسفانه به علت شدت جراحات وارده فوت کرده است.

نثاری ادامه داد: با انتقال متهم به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، متهم به سرقت خودرو به همراه یکی از دوستانش اعتراف کرد و در ادامه تحقیقات کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که وی از مرگ راننده خودرو هنوز هیچ اطلاعی ندارد.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: متهم (حدوداً ۳۵ ساله و دارای سابقه در زمینه سرقت) در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: در ایام عید با یکی از دوستانم بنام حمید، به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودرو کوئیک شده؛ یک نفر از ما در صندلی جلو و نفر دوم در صندلی عقب نشست. پس از خروج از اسلامشهر، با چاقو چندین ضربه به بدن راننده زده تا او را بترسانیم؛ زمانی که راننده توقف کرد، او را از ماشین به بیرون پرتاب کرده و با سرقت خودرو، به سرعت از محل متواری شدیم و پس از آن هیچ اطلاعی از سرنوشت راننده ندارم.

نثاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به وقوع سرقت منجر به جنایت در شهرستان اسلامشهر، متهم در همان تاریخ دستگیری توسط گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ و جهت انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی و دستگیری دیگر متهم پرونده، در اختیار تیم اعزامی از پلیس آگاهی شهرستان اسلامشهر قرار داده شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->