رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

دستگیری زورگیران اتوبان آزادگان در شهرری

  • کد خبر: ۱۶۲۲۵۰
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴
دستگیری زورگیران اتوبان آزادگان در شهرری
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری زورگیر حرفه‌ای خبر داد، که با همکاری سه همدستش در اتوبان آزادگان زورگیری می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسینعلی ابن علی روز پنجشنبه گفت: بامداد روزگذشته عوامل گشت کلانتری ۱۶۷ دولت آباد جهت پوشش دهی نقاط جرم خیز در حال گشت زنی در اتوبان آزادگان به شرق محدوده پارک توسکا بودند که یک دستگاه موتور سیکلت دوترک را مشاهده می کنند که به طرز مشکوکی درحال پرسه زنی در محدوده تاریک اتوبان است.

این مسئول تصریح کرد: ماموران جهت بررسی بیشتر به طرف موتور سواران رفته که به محض رویت ماموران از محل متواری شدند که عملیات تعقیب و گریز آغاز شد و پس از طی مسافتی موتور سیکلت را متوقف می کنند.

وی ادامه داد: یکی از متهمان با سوءاستفاده از تاریکی هوا از محل متواری و فرد دیگر دستگیر شد که در این حین فردی به عوامل کلانتری مراجعه و اظهار داشت فرد دستگیر شده چند ساعت قبل تر موبایل بنده را به همراه دو موتور سوار دیگر به روش زورگیری به سرقت بردند و از شما تقاضای رسیدگی و شکایت از این موضوع را دارم.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری در ادامه گفت: متهم پس از انتقال به مقر پلیس و انجام تحقیقات گفت که ما دو موتور سوار دو ترک هستیم که چندین شب است در محدوده پارک توسکا کنار اتوبان آزادگان به شرق اقدام به زورگیری و سرقت موبایل می کنیم که شب جاری فقط من و همدستم آمدیم و تا به امروز ۱۱فقره سرقت انجام داده ایم و به شخص معینی در تهران به فروش می رساندیم.

سرهنگ ابن علی خاطرنشان کرد: پس از انتقال موتور سیکلت متهم به پارکینگ و تکمیل پرونده متهم جهت بررسی و سیر مراحل قانونی به دادسرای شهرری اعزام شد و تحقیقات جهت دستگیری هرچه سریع تر دیگر سارقان در دستور کار پلیس قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->