جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

کارت زرد رافائل سیلوا تعمدی بود؟

  • کد خبر: ۱۵۷۷۴۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
کارت زرد رافائل سیلوا تعمدی بود؟
مدافع تیم فوتبال استقلال در بازی شب گذشته عمدا کارت گرفت تا محروم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته به جز کوین یامگا، رافائل سیلوا نیز از پیام حیدری کارت زرد گرفت تا در بازی مقابل هوادار این بازیکن هم محروم شود. البته کارت گرفتن سیلوا به شکلی حرفه‌ای اتفاق افتاد، زیرا این بازیکن در فاصله دو هفته مانده به دربی قصد داشت این بازی حساس را از دست ندهد و به همین دلیل وقتی تا دقیقه ۹۴ بازی کارت زرد فنی دریافت نکرد در یک صحنه برای زدن ضربه خطا پشت توپ ایستاد و در شرایطی که هیچ بازیکنی از آلومینیوم به حرکت سیلوا اعتراض نداشت او آنقدر معطل کرد تا داور به وی کارت زرد نشان بدهد.
سیلوا که خوب می‌دانست در وقت‌های اضافه دریافت کارت زرد مشکلی برای او و تیمش ایجاد نمی‌کند به همین راحتی خود را از بازی با هوادار محروم کرد تا در دربی حساس پایتخت به میدان برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->