اولین تیزر رسمی اجل معلق با بازی رضا عطاران منتشر شد ارادت هنرمندان مطرح کشور به امام رضا (ع) در روز میلاد شمس‎‌الشموس آیا حکم اعدام تتلو تأیید شد؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) جیمز فولی، کارگردان سرشناس آثار نوآر و مهیج، درگذشت لحظات قدسی در صحن عتیق | گفت‌وگو با علی حسینیان که عکس‌های ویژه‌ای از حرم مطهر رضوی ثبت کرده است نفرات برتر جشنواره هنر‌های تجسمی رضوی در مشهد معرفی شدند+ویدئو شبی که شعر، شهید و امام رضا(ع) به هم رسیدند | روایت شب شعر ارادت در میدان شهدای مشهد اظهارات وزیر فرهنگ درباره قیمت کتاب و یارانه‌ها تئاتر مشهد، «حیاط خلوت» سلبریتی‌ها یا صحنه‌ای برای نمایش هنر واقعی؟ بازدید وزیر فرهنگ از بخش بین‌الملل سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران + فیلم کتاب هارداسان به سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران رسید تصویر آنچه در تصور نمی‌آید | روایت‌هایی از رویارویی با امام رضا (ع) و حرم رضوی زیبایی‌هایی که ساده از کنارشان می‌گذریم | درباره میراث ادبی حرم مطهر رضوی چه می‌دانیم؟ اکران مستند من هامونم در اتحادیه علوم زمین اروپا نقش متفاوت محسن کیایی در فیلم سینمایی «بازی را بکش» فیلم‌هایی که درباره امام رضا (ع) ساخته شدند تئاتر مشهدی «زنگار و آیینه» روی آنتن شبکه چهار تلویزیون + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ علت پخش نشدن سریال یزدان امشب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چیست؟
سرخط خبرها

معرفی هیات انتخاب برنامه تلویزیونی «همآهنگ»

  • کد خبر: ۱۵۷۷۷۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲
معرفی هیات انتخاب برنامه تلویزیونی «همآهنگ»
هیات انتخاب برنامه تلویزیونی «همآهنگ» معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «همآهنگ»، روایتی تازه از سرود و موسیقی است و در آن امیریل ارجمند بازیگر، آهنگساز و خواننده، فلورا سام بازیگر، نویسنده و کارگردان، عباس غزالی بازیگر و اشکان کمانگری خواننده به عنوان اعضای هیات انتخاب حضور دارند.

«همآهنگ» ویژه برنامه‌ای با هدف ارتقای سطح کیفی تولیدات سرود در کشور است که طرح و پژوهش آن از زمستان سال ۱۳۹۹ و پیش تولید رسمی آن از زمستان ۱۴۰۰ آغاز شده است.

این برنامه که در آن ۱۴ هزار کیلومتر سفر زمینی برای معرفی گروه‌های سرود در ۱۰ نقطه ایران تجربه شده، محصولی از مرکز موسیقی مأوا به کارگردانی مهدیار عقابی و تهیه‌کنندگی سیدمحمدصادق حسینی است.

طی یک سال و نیم گذشته گروه‌های مختلف سرود در کشور شناسایی و طی آن بیش از ۸۰۰ گروه پس از دریافت آثار ارزیابی شدند. پس از این مرحله گروه‌های برگزیده در سراسر کشور برای مرحله مقدماتی انتخاب و رقابت خود را در قالب کارناوال کشوری در چند استان برگزار کردند.

گروه‌های برتر مرحله مقدماتی که مجوز حضور در برنامه اصلی را دریافت کرده‌اند، با حضور در استودیوی «همآهنگ» در حضور هنرمندان عرصه‌های مختلف فرهنگ و هنر به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

پخش برنامه تلویزیونی «همآهنگ» به‌زودی از شبکه‌های افق و نسیم آغاز می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->