وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند
سرخط خبرها

شمخانی در دیدار با دستیار ویژه پوتین: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است

  • کد خبر: ۱۵۷۹۶۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
شمخانی در دیدار با دستیار ویژه پوتین: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
ایگور لویتین، دستیار ویژه ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه که به تهران سفر کرده ، پیش ازظهر امروز یکشنبه با دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جریان این ملاقات روند اجرایی سازی توافقات دو کشور در حوزه های مختلف اقتصادی و بانکی، به ویژه سرعت دادن به آغاز عملیات اجرایی تکمیل دالان شمال- جنوب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در سفر دی‌ماه گذشته لویتین به ایران دو کشور توافق نمودند که بخش باقی مانده از دالان راهبردی شمال - جنوب که قطعه رشت - به آستارا می باشد با سرمایه گذاری مستقیم روسیه احداث شود. 

شمخانی در این دیدار با اظهار رضایت از ارتقاء سطح و حجم همکاری های اقتصادی میان دو کشور بر اتخاذ راهکارهای میانبر برای شتاب دادن به اجرای پروژه های مشترک اقتصادی تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از ابتکارات نهایی شده میان دو کشور در بخش مراودات پولی و بانکی به منظور تامین مالی پروژه های مشترک به عنوان الگویی موثر در زمینه ناکام گذاردن تحریم‌های غیر قانونی غرب نام برد و خاطر نشان کرد: مسیر آغاز شده برای کاهش اثرگذاری دلار در مبادلات اقتصادی منطقه ای و بین المللی که کشورهای زیادی در حال پیوستن به آن هستند سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل ممکن تقلیل خواهد داد.

شمخانی، تکمیل کریدور شمال - جنوب  و گسترش همکارهای ترانزیتی میان ایران و روسیه را بخش مهمی از پروژه های مشترک دو کشور ذکر کرد و افزود: با تلاش و پیگیری مستمر مسئولین دو کشور، هرگونه مانع در مسیر تحقق اراده رهبران دو کشور در زمینه اجرای سریع این پروژه راهبردی که نقش تعیین کننده ای در تغییر هندسه ترانزیت کالا در منطقه دارد، برداشته خواهد شد.

ایگور لویتین دستیار ویژه رییس جمهور روسیه نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از آخرین تحولات مربوط به مناسبات تجاری و بانکی و پروژه های مشترک اقتصادی، گفت: مسکو ضمن تاکید بر اجرای هر چه سریعتر طرح ها و پروژه های مشترک به ویژه در حوزه ترانزیت، آماده سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی ایران شامل فولاد،نفت و پتروشیمی می باشد.

وی با اشاره به رفت و آمدهای متعدد و مستمر مسئولین اقتصادی و بانکی دو کشور تصریح کرد: علاوه برگام های قابل توجهی که در مسیر ارتقاء همکاری های اقتصادی دو جانبه برداشته شده، زمینه های مناسبی برای انعقاد قراردادی اقتصادی چندجانبه و جلب مشارکت سایر کشورهای منطقه در پروژه های سودآور اقتصادی فراهم شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->