سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است
سرخط خبرها

رئیس جمهور: دست جریان دلالی باید از نظام تأمین و توزیع قطع شود

  • کد خبر: ۱۵۷۹۶۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲
رئیس جمهور: دست جریان دلالی باید از نظام تأمین و توزیع قطع شود
رئیس‌جمهور در دیدار با جمعی از نمایندگان اصناف، اتحادیه‌ها و بازاریان گفت: اعتقاد راسخ داریم که دست جریان دلالی باید از نظام تأمین و توزیع قطع شود و باور داریم که خود تشکل‌های صنفی بهتر از هرکس دیگری می‌توانند در این راستا ایفای نقش کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور عصر شنبه در نشستی صمیمی با جمعی از نمایندگان اصناف، اتحادیه‌ها و بازاریان که با ضیافت افطار پایان یافت، حمایت از اتحادیه‌ها و اصناف را سیاست اصولی دولت مردمی دانست و بر مشارکت مؤثر بخش خصوصی در اقتصاد به‌عنوان راهکار اساسی تحقق شعار سال تأکید کرد.

وی با تجلیل از نقش مهم و مؤثر اصناف در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب، از مبارزات قبل از انقلاب تا دوران دفاع مقدس و زمان تحریم‌های ظالمانه دشمن، تصریح کرد: به‌اعتقاد دولت مردمی امور مربوط به تولید و توزیع و نظارت بر اصناف باید به اتحادیه‌ها واگذار شود و دولت صرفاً نقش حمایتی و هدایتی داشته باشد.

رئیس‌جمهور اصناف و اتحادیه‌ها را بهترین ناظران بر فعالیت اصناف دانست، به‌شرط آنکه اتحادیه‌ها با نظارت متعهدانه خود اولین مدعی تخلفات هم‌صنفان خود باشند و حقوق و منافع مصرف‌کننده و تولیدکننده را توأمان مدنظر داشته باشند.

رئیسی با اشاره به اظهارات تعدادی از سخنرانان در این نشست درباره اهمیت مقابله مؤثر با دلالی و واسطه‌گری، تصریح کرد: اعتقاد راسخ داریم که دست جریان دلالی باید از نظام تأمین و توزیع قطع شود و باور داریم که خود تشکل‌های صنفی بهتر از هر کس دیگری می‌توانند در این راستا ایفای نقش کنند.

وی همچنین با اشاره به درخواست‌های مطرح‌شده برای پرهیز از قیمت‌گذاری‌های دستوری، خاطرنشان کرد: آنچه در سیاست‌های دولت محوریت دارد جلوگیری از اجحاف به تولیدکننده و مصرف‌کننده است و میدان دادن به اتحادیه‌ها و اصناف می‌تواند علاوه بر تنظیم بازار و جلوگیری از وارد شدن اجحاف به هر یک از ارکان تولید و مصرف، باعث برخورد مؤثر با واسطه‌ها به‌عنوان برهم‌زنندگان نظام تأمین و توزیع نیز بشود.

تشکل‌های صنفی می‌توانند سهم مؤثری در جلوگیری از توزیع کالای قاچاق داشته باشند

رئیس‌جمهور همچنین قاچاق کالا را باعث وارد آمدن ضربات مهلک بر پیکر تولید، اشتغال و اقتصاد کشور دانست و گفت: مقابله با قاچاق کالا باید از مبدأ صورت گیرد و البته در این مسیر نیز تشکل‌های صنفی می‌توانند با انضباط‌بخشی به واردات، صادرات و نظام تأمین و توزیع، سهم مؤثری در جلوگیری از توزیع کالای قاچاق در بازار داشته باشند.

رئیسی همچنین با اشاره به طرح درخواست استمهال تسهیلاتی که تولیدکنندگان پس از آغاز اجرای طرح مردمی شدن یارانه‌ها دریافت کرده بودند، اضافه کرد: استمهال این تسهیلات و نیز تأمین سرمایه در گردش برای تولیدکنندگان از موارد قابل بررسی است که رئیس‌کل بانک مرکزی و وزیر صنعت، معدن و تجارت آن را پیگیری خواهند کرد.

به‌رغم تحریم‌ها ذخایر ارزی کشور خوب و قابل اتکا است

وی با بیان اینکه علی‌رغم همه تحریم‌ها و دشمنی‌ها ذخایر ارزی کشور خوب و قابل اتکا است، تخصیص به‌موقع ارز و ثبات قیمت آن را از جمله مسائل مهمی دانست که دولت باید در این دو زمینه از تولید و تأمین کنندگان کالاهای اساسی و مواد اولیه حمایت کند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تأکید به اینکه سامانه‌های نظارتی جایگزین اتحادیه‌ها و اصناف نخواهند بود، بلکه امکانی برای تسهیل جمع‌آوری، جمع‌بندی و ارائه اطلاعات هستند، اضافه کرد: مسئولیت اصلی در عرصه نظارت بر فعالیت‌های اقتصادی به‌عهده نیروهای انسانی کارآمد و صاحب تجربه‌ای است که در میدان عمل آب‌دیده شده و مورد اعتماد اصناف قرار گرفته و اینک به‌عنوان نماینده اصناف و مشاغل مختلف به عضویت اتحادیه‌های صنفی درآمده‌اند.

رئیسی همچنین از نقش‌آفرینی مثبت بسیج اتحادیه‌ها و اصناف در راستای تلاش برای ایجاد زنجیره امین تأمین و توزیع کالا قدردانی کرد.

وعده رئیس‌کل بانک مرکزی برای کاهش زمان ثبت سفارش تا تخصیص ارز

در این نشست که علاوه بر جمع زیادی از اعضای اتحادیه‌ها و اصناف، رئیس‌کل بانک مرکزی و وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند، فرزین در سخنانی با تشریح تلاش‌های بانک مرکزی برای تسهیل و تسریع ثبت سفارش و تخصیص ارز به متقاضیان، گفت که به‌زودی زمان ثبت سفارش تا تخصیص ارز از حدود 40 روز فعلی به 7 تا 10 روز کاهش خواهد یافت.

در این نشست که 16 نفر پیش از رئیس‌جمهور به ایراد سخن پرداختند، علاوه بر رئیس اتاق اصناف ایران، رؤسای اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های حجیم، اتحادیه مرکزی مرغداران تخم‌گذار، بنیاد ملی گندم‌کاران، اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اتحادیه طیور، اتحادیه خواربارفروشان، اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی، اتحادیه مشاوران املاک، یکی از اعضای هیئت عالی نظارت بر اصناف، قائم‌مقام اتحادیه مرغداران گوشتی، نماینده کارآفرینان برتر زنان، هماهنگ‌کننده اتحادیه‌های مرتبط با بانوان و نماینده انجمن‌های صنفی گاوداران ایران در سخنانی به تشریح دیدگاه‌ها و مطالبات صنف خود پرداختند.

اجرای صحیح همه الزامات طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها، تأمین به‌موقع ارز مورد نیاز واردات نهاده‌های دامی، دریافت پول نهاده‌های دامی به‌شکل مدت‌دار، کمک به بهبود و ارتقای شیوه‌های تولید، واگذاری نظارت بر تولید و توزیع به تشکل‌های صنفی، اعطای مشوق‌های صادراتی برای تولیدات خانگی و روستایی، افزایش سهم کشاورزی در بودجه و برنامه‌ریزی، ایجاد پوشش تأمین اجتماعی برای کشاورزان، صیانت از اراضی کشاورزی، پرداخت به‌موقع مطالبات گندم‌کاران، اصلاح، یکپارچه‌سازی و مدرن‌سازی نظام توزیع‌، تقویت و روزآمدکردن نظارت بر نظام تأمین و توزیع، حذف واسطه‌ها و دلالان و بهره‌گیری بیشتر از تجارب فعالان اقتصادی و به‌ویژه اعضای اتحادیه‌ها و اصناف در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی از جمله مسائل مطرح‌شده از سوی اعضای تشکل‌های صنفی اقتصادی در این نشست بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->