پرداخت کمک هزینه معیشت به افراد دارای معلولیت + جزئیات نگاهی به چالش‌های طرح تلفیق تحصیل دانش‌آموزان استثنائی در مدارس عادی به‌زودی مشکل هزینه سرویس مدارس استثنایی در مشهد حل می‌شود رشد و توسعه جامعه با مشارکت فراگیر معلولان قول ویژه رئیس جمهور به معلولان + فیلم سهم ناعادلانه معلولان از امکانات همگام با مناسب‌سازی محیط شهری برای معلولان همه ما ساکنان یک خیابانیم روایت اهالی آسایشگاه فیاض بخش که معلولیت مانع رسیدن به اهدافشان نیست | زندگی به توان امید لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی
سرخط خبرها

نتایج علل شیوع انواع معلولیت‌ها در کشور به‌زودی اعلام خواهد شد

  • کد خبر: ۱۵۸۱۳۸
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
نتایج علل شیوع انواع معلولیت‌ها در کشور به‌زودی اعلام خواهد شد
معاون پیشگیری از معلولیت‌های مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فعالیت سامانه رصد معلولیت‌ها در راستای بررسی شیوع و علل آسیب‌ها و اختلالات‌ منجر به کم‌توانی، گفت: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ۱۰ استان‌ با روشی کامل‌ در حوزه رصد معلولیت‌ها بررسی شدند که گزارش آن در سال جاری آماده و ارائه خواهد شد.

افروز صفایی‌فرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اعلام کرد: سامانه رصد معلولیت‌ها با هدف بررسی شیوع و علل آسیب‌ها و اختلالاتی که منجر به کم‌توانی می‌شود، در سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرد که در مرحله اول سه استان و در مرحله دوم ۶ استان بررسی شدند.

وی با اشاره به لزوم آمار دقیق در زمینه معلولیت، اظهار کرد: در این طرح رصد معلولیت و همچنین میزان شیوع انواع کم‌توانی براساس سه متغیر سن، جنس و مکان و شدت ناتوانی بررسی می‌شود، چراکه آگاهی از میزان شیوع معلولیت‌ها در هر استان و در نگاه کلی‌تر کشور می‌تواند علاوه بر ارزیابی برنامه‌های پیشگیرانه به برنامه‌ریزی دقیق در حوزه‌های مختلف آموزشی، تجهیزات، لوازم و فضای آموزشی برای افراد کم‌توان کمک کند.

معاون پیشگیری از معلولیت‌های مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه تا پیش از سال ۱۴۰۰، وضعیت آسیب‌ها و علل منجر به معلولیت در ۹ استان رصد و بررسی شد، گفت: ۱۰ استان‌ دیگر از جمله استان البرز، زنجان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، ایلام، اصفهان، قزوین، قم، مرکزی و یزد در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با روشی کامل‌تر در حوزه بررسی رصد معلولیت‌ها بررسی شدند که گزارش آن در سال جاری آماده و ارائه خواهد شد.

وی یادآور شد: در این ۱۰ استان، بیش از ۱۳۶ هزار پرسش‌نامه توسط پرسشگرانی که از قبل آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند، به‌صورت خوشه‌ای در نقاط مختلف تکمیل شده و در آن افرادی که دارای محدودیت‌های عملکردی به هر نحو هستند، مشخص خواهند شد.

معاون پیشگیری از معلولیت‌های مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آمارهای جمع‌آوری‌شده توضیح داد: افرادی که دچار محدودیت‌های عملکردی هستند، شناسایی شده‌ و به پزشکان در طرح ارجاع داده می‌شوند تا آسیب و ضایعه آن‌ها تأیید و مشخص شود علت آسیب آن‌ها ژنتیکی یا اکتسابی بوده است. پس از آن، همه این افراد با اسامی و کدملی در سامانه رصد پیشگیری از معلولیت‌ها ثبت می‌شوند.

صفایی‌فرد تأکید کرد: گزارش به‌دست‌آمده از وضعیت معلولیت‌ها در ۱۰ استان مذکور قابل تسری به کل کشور خواهد بود.

وی ضمن تشریح نتایج کلی رصد معلولیت‌ها در کشور اعلام کرد که آنچه تاکنون از این سامانه به‌دست‌آمده این است که نسبت معلولیت‌های مختلف به‌طور تقریبی با استان‌های دیگر مشابه است. به همین دلیل بعد از به‌دست‌آمدن نتیجه گزارش ۱۰ استان می‌توان آن را به سایر استان‌ها تسری داد.

معاون پیشگیری از معلولیت‌های مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که تا اواسط سال ۱۴۰۲ گزارش خوبی درخصوص سامانه رصد معلولیت‌ها ارائه خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->