روایت یک اتفاق معمولی برای یک آدم معمولی عذرخواهی مدیر شبکه سلامت برای پخش صحنه ناهنجار مستند پرتره «داوج پارادیزو» به منظور بزرگداشت جواد علیزاده، کاریکاتوریست برجسته کشورمان، در مشهد اکران شد + فیلم آیا اختلافات کارگردان و تهیه کننده سریال ازازیل حل خواهد شد؟ رضا صادقی در بیمارستان بستری شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) «ورود آقایان ممنوع» شنبه به صحنه تئاتر می‌رود دانلود قسمت نوزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اهدای عواید نمایشگاه نقاشی شاگردان تارا بهبهانی به کودکان محک معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: خدمت و خادمی به زائران کاری بین‌المللی است هنرمند گرافیست هنر انقلاب اسلامی: نیاز به بازتولید اندیشه شهید آوینی داریم آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش ششم) حکمت‌های هزارساله | نگاهی به کتاب «دانش و رامش: شاه بیت‌ها و شاهکار‌های شاهنامه» مینی سریال غرور و تعصب ساخته می شود فیلم‌برداری قسمت جدید فیلم انتقام‌جویان آغاز شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ حضور سرزده رئیس‌جمهور در وزارت فرهنگ و ارشاد + عکس آغاز فرایند داوری پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران انتشار «مثنوی معنوی» مولانا در قطع جیبی
سرخط خبرها

درگذشت «مایکل لرنر» بازیگر فیلم وروجک در ۸۱ سالگی

  • کد خبر: ۱۵۸۱۳۹
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
درگذشت «مایکل لرنر» بازیگر  فیلم وروجک در ۸۱ سالگی
مایکل لرنر بازیگر در ۸۱ سالگی از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایکل لرنر بازیگر فیلم‌هایی مانند «وروجک»، «گودزیلا» و «مردان ایکس: روز‌های گذشته آینده» که برای بازی در کمدی روانشناختی «بارتون فینک» ساخته جوئل و ایتن کوئن در سال ۱۹۹۱ نامزدی اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل را کسب کرده بود، در ۸۱ سالگی از دنیا رفت.

لرنر پس از بازیگری در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۸۰، با نامزدی اسکار در سال ۱۹۹۲ جایگاه بالاتری کسب کرد. وی در این فیلم در نقش جک لیپنیک غول سینما بازی کرده بود؛ رییس سخت‌گیر فیلمنامه‌نویس جان تورتورو که گاهی بی‌رحم و گاه اغواگر بود. وی که با نقش این مدیر با ابهت استودیویی اغلب به عنوان نقطه عطفی در میان شخصیت‌های برادران کوئن شناخته می‌شود، در کمدی «یک مرد جدی» در سال ۲۰۰۹ بار دیگر با برادران کوئن همکاری کرد.

لرنر در دهه ۱۹۹۰ و با کسب نامزدی اسکار در فیلم‌های متنوعی از جمله «چک سفید» و «سلبریتی» بازی کرد و در «گودزیلا» ساخته رولاند امریش در سال ۱۹۹۸ جلوی دوربین رفت.

وی در قرن جدید نیز به صورت منظم به کار مشغول بود و در کمدی «الف» سال ۲۰۰۳ در نقش رییس بدخلق یک شرکت انتشاراتی بازی کرد و در فیلم پرفروش «مردان ایکس: روز‌های آینده گذشته» در سال ۲۰۱۴ در نقش یک سناتور ظاهر شد. آخرین فیلم بلندی که وی در آن بازی کرد «اشبی» یک کمدی درام در سال ۲۰۱۵ بود.

این بازیگر که کارش را در اواخر دهه ۱۹۶۰ در صحنه نمایش آغاز کرده بود بازیگر ده‌ها سریال هم بود که «کارآگاه راکفورد»، «دکتر کیلدر»، «وکلای جوان»، «آیرونساید» و «مش» از جمله آن‌ها بود.

«نامزد»، «پستچی همیشه دو بار زنگ می‌زند»، «هشت مرد بیرونی» و «شب‌های هارلم» از دیگر فیلم‌های به یادماندنی وی هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->