زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد
سرخط خبرها
وزارت امورخارجه روسیه اظهار امیدواری کرد:

کمیسیون مشترک برجام، بحران کنونی را برطرف کند

  • کد خبر: ۱۵۸۱۷
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
کمیسیون مشترک برجام، بحران کنونی را برطرف کند
وزارت امورخارجه روسیه بار دیگر با انتقاد از تصمیم خودسرانه «تروئیکای اروپایی» درباره راه‌اندازی مکانیزم حل اختلافات، ابراز امیدواری کرد که نشست ماه فوریه کمیسیون مشترک برجام، مانع از تشدید بحران کنونی پیرامون توافق هسته‌ای شود.
به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور انتظار دارد که نشست بعدی کمیسیون اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برای برنامه هسته‌ای ایران که قرار است در ماه فوریه (اواخر بهمن ماه) برگزار شود، به ممانعت از تشدید بیشتر بحران کنونی پیرامون توافق هسته‌ای کمک کند.

در این بیانیه تاکید شده است: «درباره نشستبعدی کمیسیون مشترک برجام که قرار است در ماه فوریه برگزار شود، ما امیدواریم که این اقدام مانع از تشدید بیشتر اوضاع پیرامون برجام شده و کشور‌های عضو این توافقنامه پیرامون وظایف مشترک برای حفظ توافق هسته‌ای متمرکز شوند. ما از کشور‌های اروپایی (تروئیکای اروپایی) و هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در امور مربوط به برجام انتشار داریم تا روی این موضوع تمرکز کنند.»

این وزارتخانه به بیانیه‌ای که در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن ماه) از سوی «جوزپ بورل» مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا توجه کرده است که در آن خلاصه‌ای از نتایج تماس‌های کاری و رایزنی‌های غیررسمی با کشور‌های شرکت کننده در برجام، پس از آنکه انگلیس، آلمان و فرانسه در ۱۴ ژانویه (۲۴ دی ماه) از تصمیم خود برای راه اندازی مکانیزم حل اختلافات در چارچوب برجام خبر دادند، آمده است.

وزارت خارجه روسیه تاکید کرده است: «از طرف خود می‌خواهیم وجود مشکلات جدی ایجاد شده به خاطر این تصمیم سه کشور اروپایی را مورد تأیید قرار دهیم. این اقدام آن‌ها مشکلات و چالش‌های بیشتری را در اجرای توافق هسته‌ای ایجاد می‌کند. علاوه بر این، خود ساز و کار عنوان شده به دلیل عدم وجود تشریفات لازم و تصمیم گیری از جانب کمیسیون مشترک نمی‌تواند کارآمد و عملی شود.»

مقامات دیپلماتیک روسیه همچنین نسبت به انتشار برخی اطلاعات در رسانه‌های گروهی به نقل از برخی منابع نامشخص و غیرموثق درباره تعیین یک دوره ۱۵ روزه برای یافتن راه حل مشکلات کنونی پیرامون برجام، ابراز نگرانی کرده و یادآور شدند: «تا زمانی که طرف‌های باقی مانده در برجام به طور مشترک درباره روش‌های مناسب برای حل مشکلات کنونی تصمیم گیری نکرده باشند، صحبت درباره هر گونه زمان بندی و"برنامه ریزی" در این خصوص بسیار زودرس است.»

لازم به یادآوری است، سه کشور اروپایی شرکت کننده در برجام - انگلیس، آلمان و فرانسه ۱۴ ژانویه (۲۴ دی ماه) اعلام کردند که به دلیل اقدامات ایران، آن‌ها چاره‌ای جز راه اندازی مکانیزم حل و فصل اختلافات در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را ندارند.

مقامات مسکو در سطوح مختلف این تصمیم تروئیکای اروپایی را اقدامی بسیار نادرست و خطرناک ارزیابی کرده‌اند که‌ می‌تواند به یک روند کنترل نشده و شکست کامل توافق هسته‌ای با ایران بیانجامد.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->