روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند دیپلماسی استانی، پیوند سیاست خارجی با زندگی مردم قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد یک مقام روس از رویکرد اروپا در قبال برجام

  • کد خبر: ۱۴۱۹۲۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
انتقاد یک مقام روس از رویکرد اروپا در قبال برجام
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی از سکوت طرف‌های اروپایی در برجام برای ادامه مذاکرات رفع تحریم‌ها انتقاد کرد. 

به گزارش شهرآؤانیوز؛ میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر از رویکرد طرف‌های اروپایی برجام درقبال این توافق و مذاکرات احیای آن که مدتی است به دلیل کارشکنی و زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها متوقف شده است، انتقاد کرد.

وی در پیام خود نوشت: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که برجام هیچ جایگزینی ندارد. به سختی می‌توان با آن مخالفت کرد اما سوال اینجاست که آیا فرانسه، آلمان و انگلیس (تروئیکای اروپایی) به‌عنوان شرکت کنندگان در مذاکرات وین هم با دیدگاه آقای بورل موافق هستند؟ همچنان مشخص نیست. آن‌ها سکوت کرده‌اند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز صبح امروز (دوشنبه) در ارتباط با موضوع مذاکرات رفع تحریم‌ها تاکید کرد که توپ در زمین طرف آمریکایی‌ است و آنها باید رویکرد سازنده‌ای در پیش بگیرند و از رفتار دوگانه و متعارض در این زمینه دست بردارند.

وی همچنین تصریح کرد: توافق برای رفع تحریم‌ها کماکان روی میز قرار دارد و از نظر ما پنجره به سمت توافق همچنان باز است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->