درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴) پرواز‌های بازگشت مستقیم حجاج از سرگرفته می‌شود
سرخط خبرها

آتش‌سوزی در جنگل گلستان مهار شد

  • کد خبر: ۱۵۸۵۲۱
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۵
آتش‌سوزی در جنگل گلستان مهار شد
رییس پارک ملی گلستان گفت: با تلاش نیروهای محیط‌بانی، همیاران طبیعت و مردم محلی پیش‌روی آتش که از صبح امروز قسمت صخره‌ای این پارک در محدوده چشمه گلستان(پل شماره یک) را دربرگرفته بود، مهار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی تیموری اظهارکرد: از ساعت ۶ صبح امروز با دریافت گزارش مبنی بر آغاز حریق، محیط‌بانان پارک ملی گلستان به محل اعزام و در ادامه عده‌ای از مردم بومی هم با اطلاع از موضوع برای کمک به جمع آنان اضافه شدند.

وی افزود: نیروهای مستقر در منطقه با وجود گرمای هوا و کاهش رطوبت در محدوده چشمه گلستان به دلیل قرارگیری در ارتفاع و سخت گذر بودن، بعد از چندین ساعت موفق به کنترل و مهار آتش سوزی شدند.

رییس پارک ملی گلستان ادامه داد: تعدادی از نیروها همچنان برای جلوگیری از پیشروی محدوده آتش در منطقه حضور دارند و همچنین نیروهای تازه نفس از محیط‌بانان، مردم محلی و بسیجیان فردا صبح زود برای کمک به اطفای کامل حریق و خاموش کردن کنده‌های نیم سوخته به منطقه اعزام می‌شوند.

تیموری گفت: با توجه به قرارگیری در فصل زایش حیات وحش آتش سوزی امروز باعث تخریب تعدادی از لانه‌های پرندگان به همراه تخم‌هایشان و سوختن خزندگانی مانند مار شد و علاوه بر آن برخی درختان سبز هم خسارت دیدند.

وی افزود: میزان دقیق خسارت آتش‌سوزی به حیات وحش و وسعت درگیری پارک ملی گلستان بعد از بررسی‌های کارشناسی اعلام خواهد شد.

رییس پارک ملی گلستان ادامه داد: همچنین ۲ مورد حریق نقطه‌ای درختان در حاشیه جاده میان گذر پارک با اقدام به موقع نیروهای محیط‌بانی در کمترین زمان مهار و از گسترش آن جلوگیری شد.

پارک ملی گلستان به عنوان یکی از ذخیره‌گاه‌های زیست کره ثبت شده در میراث جهانی ۱۳۵۰ گونه گیاهی و ۳۰۲ گونه جانوری از جمله نیمی از گونه‌های پستانداران ایران را در بیش از ۹۲ هزار هکتار گستره جای داده است.

این پارک از بهترین زیستگاه‌های پستانداران بزرگی چون پلنگ، خرس قهوه‌ای، گرگ، مرال، شوکا، گوسفند وحشی و بز وحشی، آهوی ایرانی و گراز بوده و بویژه بخاطر جمعیت فراوان قوچ و میش معروف است.

پارک ملی گلستان دارای سه نوع آب و هوای متفاوت خشک، نیمه خشک و نیمه مرطوب است که همین ویژگی باعث شده این پارک دارای پوشش گیاهی متنوع از استپ خشک تا جنگل انبوه باشد.

گلستان در سال ۱۳۵۴ نخستین پارک ملی ایران شد که در فهرست میراث جهانی یونسکو به عنوان یکی از ۵۰ ذخیره‌گاه زیست محیطی کره زمین به ثبت رسیده است.

بیشتر گستره پارک در استان گلستان، حدود ۳۴ درصد آن در خراسان شمالی و بخش ناچیزی نیز در سرزمین استان سمنان قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->