بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اژه‌ای در راهپیمایی روز قدس: افشای جنایات رژیم صهیونیستی وظیفه همه آزادی‌خواهان جهان است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۸۷۲۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
اژه‌ای در راهپیمایی روز قدس: افشای جنایات رژیم صهیونیستی وظیفه همه آزادی‌خواهان جهان است+ فیلم
رئیس قوه قضائیه گفت: رژیم جعلی و غاصب اسرائیل بیش از ۷۰ سال است که مشغول جنایت و ظلم است و از وظایف نه تنها مسلمانان بلکه همه آزادی‌خواهان جهان است که به افشای جنایات این رژیم سفاک بپردازند و این امر از مصادیق جهاد تبیین است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز جمعه همزمان با روز جهانی قدس، در راهپیمایی باشکوه این روز در تهران در کنار مردم نمازگزار و روزه‌دار ایران اسلامی حاضر شد.

رئیس دستگاه قضا در جریان این راهپیمایی باشکوه، طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران اظهار داشت: رژیم جعلی و غاصب اسرائیل بیش از ۷۰ سال است که مشغول جنایت و ظلم است و از وظایف نه تنها مسلمانان بلکه همه آزادیخواهان جهان است که به افشای جنایات این رژیم سفاک بپردازند و این امر از مصادیق جهاد تبیین است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: فقط امروز نیست که صهیونیست‌ها مشغول جنایت علیه بشر و نقض تمامی حقوق انسانی فلسطینیان هستند بلکه چندین دهه است که آن‌ها جنایتکاری و ظلم پیشه می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به حمایت‌های آشکار و نهان غربی‌ها از جنایت‌های پردامنه و مکرر رژیم موقت صهیونیستی گفت: بدیهی است مدعیان دروغین حقوق بشر و در رأس آن‌ها آمریکایی‌ها که خود کارنامه سیاهی در مسائل حقوق بشری دارند و همچنین افرادی که وامدار ثروتمندان صهیونیستی هستند، نه تنها ماشین جنایت رژیم جعلی صهیونیستی را متوقف نمی‌کنند، بلکه به حمایت و مساعدت آن‌ها نیز می‌پردازند.

رئیس عدلیه تصریح کرد: همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان باید علیه رژیم جنایت پیشه و جعلی صهیونیستی دست به افشاگری و اقدامات بازدارنده بزنند و ان‌شاءالله در این امر تسریع صورت گیرد تا اضمحلال و نابودی این رژیم غاصب هر چه زودتر تحقق یابد.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: امیدواریم با اتحاد و حمایت همه مسلمین جهان، مقابله همه‌جانبه با صهیونیست‌های ظالم و آزادی قدس هر چه زودتر تحقق یابد.  

رئیس دستگاه قضا با اشاره به حضور باشکوه مردم روزه‌دار ایران در راهپیمایی روز قدس، تصریح کرد: امروز شعار‌های مردم علیه صهیونیست‌های ظالم و مسئله فلسطین، متفاوت با سال‌های قبل است و از جهات تبیینی برخوردار است؛ این امر بیانگر هوشیاری مردم و رصد تحولات فلسطین و سرزمین‌های اشغالی است و نشان می‌دهد که هر مقدار بر قساوت و جنایت‌پیشگی صهیونیست‌ها افزوده می‌شود، مردم هوشیارتر می‌شوند و این موضوعی بسیار امیدبخش و پسندیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->