پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد!
سرخط خبرها

آمریکا درباره ادامه حضور در افغانستان تجدیدنظر خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۵۹۰۳۵
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
  • ۱
آمریکا درباره ادامه حضور در افغانستان تجدیدنظر خواهد کرد
اداره بازرس ویژه امریکا در امور بازسازی افغانستان اعلام کرد که فعالیت این سازمان در افغانستان را بررسی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اداره بازرس ویژه امریکا در امور بازسازی افغانستان «سیگار» در حساب توییتری خود نوشت به درخواست کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان امریکا فعالیت این سازمان را در افغانستان مورد بررسی قرار می دهد.

به گفته این اداره، کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان امریکا در ماه مارچ سال جاری میلادی از این نهاد خواسته است فعالیت‌های جاری دولت این کشور در افغانستان را در ۱۴ بخش بررسی کند.

سیگار افزود در پاسخ به این درخواست، سه تعامل جدید را در افغانستان روی دست می‌گیرد.

بررسی استفاده از وجوه اختصاص داده شده آمریکا به نفع مستقیم طالبان، خرید، انتقال، تبدیل و استفاده از دلارهای کمک شده این کشور برای فعالیت‌ها در افغانستان پس از تسلط طالبان و نظارت بر سازمان‌های بین‌المللی عمومی که کمک‌های مالی آمریکا در افغانستان را دریافت می‌کنند، از وظایف تازه سیگار در ماموریت جدیدش در افغانستان اعلام شده است.

به گفته سیگار، این بررسی، ماموریت کمک‌های مالی امریکا از ماه آگست سال 2021 تا ده روز نخست ماه اپریل سال 2023 میلادی را در بر خواهد گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۷
0
0
اگر عشق و امید نبود نوح کشتی نمیساخت من امیدم به خداست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->