صادقی اولین جداشده پرسپولیس روی فاریا جدیدترین گزینه پرسپولیس | رفیق فاب مورینیو در راه تهران ربیعی: پرسپولیس با من صحبتی نکرد انصاریان به عشق امام رضا (ع)، شماره ۸ می‌پوشید واعظ آشتیانی: فوتبال ایران توسط افرادی خاص گروگان گرفته شده است حمید بابازاده در آستانه بازگشت به استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید(۲۴ دی ۱۴۰۳)| تحقیر سریالی آنجلوتی! ویدئو گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط‌ ام‌باپه در سوپرکاپ اسپانیا (۲۳ دی ۱۴۰۳) جرارداد در آستانه اخراج از عربستان رئال مادرید در انتظار تصمیم دیویس پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال در جام حذفی انگلیس (۲۳ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین چالش‌های سه‌گانه توخل در تیم ملی انگلیس پخش زنده بازی رئال مادرید و بارسلونا با گزارش عادل فردوسی‌پور (۲۳ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین داور فینال سوپرجام اسپانیا مشخص شد (۲۳ دی ۱۴۰۳) | خوش‌یمن برای کهکشانی‌ها! رونمایی از زوج خط حمله استقلال در کیش| کوجو در کنار جوما ترکیب احتمالی رئال مادرید و بارسلونا در فینال سوپرجام اسپانیا (۲۳ دی ۱۴۰۳) فریادشیران با رضایت تاج، آزاد شد درباره کشتی‌گیر فقید، سیدعبدالله مجتبوی | به نیروی ایمان و عزم گِران دستبند در دست فریادشیران درپی شکایت تاج + عکس
سرخط خبرها

شادکامی در ورزشگاه شیک

  • کد خبر: ۱۵۹۱۱۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
شادکامی در ورزشگاه شیک
نماینده مشهد در شب میزبانی استادیوم امام رضا (ع) در لیگ دسته سوم فوتبال به پیروزی رسید

بهنام اخوت | شهرآرانیوز؛ هفته دوم رقابت‌های لیگ دسته سوم فوتبال کشور شب گذشته به پایان رسید و تیم شادکام مشهد در ورزشگاه امام رضا (ع) مقابل حریفش به برتری رسید. پیروزی شادکامی‌ها در شرایطی رقم خورد که دیگر نماینده مشهد در این مسابقات، شریعت نوین این هفته در یک بازی سخت خارج از خانه مقابل میزبانش پارسانوین صنعت بیرجند تن به شکست ۲ بر صفر داده بود.

پیروزی شیرین شادکام در شب هواداران

شاگردان سعید خانی در حالی توانستند با نتیجه ۲ بر صفر از سد نوین کشاورز علی‌آباد بگذرند که نخستین بازی خانگی خود را در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار کردند. ورزشگاه شیک داخل شهر که مدت‌هاست یک بازی رسمی فوتبال در آن انجام نشده بود و همین مسئله سبب شد هواداران نسبتا خوبی به ورزشگاه بیایند. هوادارانی که در جریان بازی حمایت پرشوری از تیم شادکام داشتند. آرش همایونی و حسین کیانی‌مقدم گل‌های شادکام در این بازی را به ثمر رساندند.

ناکامی شریعت در تهران

تیم فوتبال شریعت‌نوین، دیگر نماینده مشهد در لیگ دسته‌سوم فوتبال کشور، این هفته برابر میزبانش، پارسانوین صنعت بیرجند، تن به شکست داد. شکستی پرحاشیه که با نتیجه ۲ بر ۰، آن‌هم در ورزشگاه شهریار شهر تهران رقم خورد. تیم بیرجندی که ورزشگاهش به‌دلیل مشکل نور مورد تأیید فدراسیون نبود، در بازی‌های نیم‌فصل اول قرار است در تهران از حریفان میزبانی کند و همین مسئله موجب شد شاگردان محمد آتی‌ترک مجبور شوند برای این تقابل خارج از خانه به تهران بروند و در زمین چمن بی‌کیفیت شهریار این شهر بازی کنند. دیداری که طوفانی و پرحاشیه آغاز شد و شاگردان آتی‌ترک در همان دقیقه ۲ صاحب یک موقعیت تک‌به‌تک شدند که با خطای بازیکن حریف وقفه‌ای طولانی در بازی ایجاد شد.

بعد از این خطا، داور مسابقه بازیکن تیم میزبان را با کارت قرمز اخراج کرد و به‌اذعان شاهدان، هنوز ۹ دقیقه از بازی نگذشته بود که متوقف شد. بعد از آن، این تیم شریعت‌نوین مشهد بود که سراپا روی دروازه تیم ۱۰ نفره حمله شده بود، اما به گل نرسید. در نیمه دوم حسین اسحاقی، بازیکن تیم مشهدی، با دریافت دو کارت زرد از زمین بازی اخراج شد و دو تیم ۱۰ نفره شدند. گل اول میزبان بیرجندی از روی یک ضربه ایستگاهی زده شد و گل دوم هم در دقیقه ۹۷ و وقتی همه تیم شریعت‌نوین در حمله بود، روی یک اشتباه عجیب‌وغریب و گل‌به‌خودی به‌ثمر رسید.

امید مشهدی‌ها به تقابل‌های عیدانه

نمایندگان مشهد در لیگ دسته‌سوم فوتبال در فرصت تعطیلات عید سعید فطر و در چهارچوب هفته سوم رقابت‌ها درحالی به‌مصاف حریفان می‌روند که رفته‌رفته کار برایشان سخت‌تر می‌‎شود. شریعت‌نوین در مشهد میزبان نوین‌کشاورز خواهد بود و شادکام هم در یک بازی سخت خارج از خانه با ستارگان مردان‌پاشای البرز دیدار می‌کنند. دیدار‌هایی که هر دو رأس ساعت ۱۵:۳۰ روز شنبه ۲ اردیبهشت آغاز خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->