اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی شهر مشهد به مناسبت هفته وحدت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «ناسالم» برای همه گروه‌ها (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) آلودگی هوای مشهد، معادل مصرف ۶ نخ سیگار در روز | شناسایی روزانه ۱۷ هزار خودروی دودزا در مشهد شرایط نظافت معابر مشهد در دوره بعد از مشروطه | روزگاری نظافت شهر با نظمیه بود مشهد به رنگ سبز درآمد + تصاویر معاینه فنی ۶۲۵۰ خودروی خدماتی، هر سه ماه یک‌بار | گشت آلایندگی در سطح شهر، ابتکار ملی شهرداری مشهد است زوال تدریجی درختان چنار‌ خیابان کوهسنگی مشهد مدیرعامل شرکت بهره‌بردار قطار‌شهری مشهد: تحریممان کردند، قطعات را خودمان ساختیم بلاتکلیفی ۱۱ هزار مترمربع زمین در چراغچی ۳۶ مشهد | کمبود اعتبار مانع احداث فضای سبز آزادسازی ۱۸ هکتار زمین در اراضی خطیب مشهد | ۳۰ سال انتظار به لبخند رسید شهردار مشهد مقدس خبر داد: استفاده سالانه ۱۱.۲ میلیون متر مکعب پساب برای آبیاری فضای سبز شهر مشهد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی خیزش گردوغبار (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اعتبار ۱.۵ همتی برای نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد | هزینه هر مترمربع آسفالت حدود ۵۰۰ هزار تومان است همزمان با هفته وحدت، مشهد به رنگ سبز درآمد از وعده تا عمل | سرنوشت متروی گلبهار_مشهد در ۱۴ سال گذشته تداوم آلودگی هوا در مشهد | شاخص کیفی در وضعیت ناسالم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی احداث و تجهیز ساختمان تطهیر آرامستان بهشت رضا(ع) ایمن سازی زیرساخت‌های اتوبوسرانی مشهد در آستانه سال تحصیلی جدید پرونده حاشیه شهر مشهد روی میز وکلای ملت| وزرای کشور و راه، مسئول رسیدگی به حاشیه‌شهر می‌شوند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) مجلس، اعتبارات ملی را به مشهد می‌آورد| بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از پروژه‌های حاشیه شهر مشهد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی ۵۰ ایستگاه جدید بایدو در مشهد طی سال جاری

  • کد خبر: ۱۵۹۳۹۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
راه‌اندازی ۵۰ ایستگاه جدید بایدو در مشهد طی سال جاری
رئیس هیات دوچرخه‌سواری خراسان رضوی و عضو شورای ششم اسلامی شهر مشهد گفت: پیش‌بینی ما این است که حدود ۵۰ ایستگاه دوچرخه دیگر در سطح شهر در سال ۱۴۰۲ به شهر اضافه شود تا شبکه بایدو روز به روز گسترش پیدا کند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه مشهد | شهرآرانیوز، مجید طهوریان عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص میزان مسیر‌های دوچرخه‌سواری در سطح شهر مشهد عنوان کرد: حدود ۲۴۰ کیلیومتر مسیر دوچرخه‌سواری در مشهد داریم که بیشتر خطوط این مسیر‌ها در دوره قبلی مدیریت شهری ایجاد شده است.

وی افزود: البته در این دوره نیز خطوط دوچرخه‌سواری در مشهد ایجاد شده است، اما دوره ششم مدیریت شهری هنوز به پایان نرسیده که بتوانیم مقایسه درستی در این خصوص با دوره قبلی داشته باشیم.

رئیس هیات دوچرخه‌سواری خراسان رضوی و عضو شورای ششم اسلامی شهر مشهد در خصوص وضعیت مسیر‌های دوچرخه‌سواری گفت: نمی‌توان گفت که خطوط دوچرخه‌سواری در مشهد به طور کامل ایمن و یا به طور کامل ناایمن است. از جایگاه هیات دوچرخه‌سواری استان در نظر داریم در سال آتی با پلیس راهور استان مکاتباتی داشته باشیم تا مجموعه راهور در سال جدید یک نگاه سیاستی به این موضوع داشته باشد تا از ورود وسایل نقلیه‌ای که خطوط دوچرخه‌سواری را مسدود می‌کنند ممانعت‌هایی به عمل آورد.

طهوریان عسکری ادامه داد: همچنین مجموعه مدیریت شهری نیز به فرهنگ‌سازی بیشتر جهت استفاده شهروندان از خطوط دوچرخه‌سواری باید اقداماتی انجام دهد تا شهروندان از این خطوط صرفا برای دوچرخه‌سواری استفاده کرده و یا این خطوط را مسدود نکنند.

وی تصریح کرد: حوزه خطوط دوچرخه‌سواری نیز بار‌ها و بار‌ها در مجموعه شورای شهر مورد بحث قرار گرفته که مدیریت شهری برای نخستین بار در حال گفتگو و بحث جهت استفاده از اسکوتر‌ها از مسیر‌های تردد دوچرخه در سطح شهر است. به طور مجموع مدیریت شهری نگاهی ویژه به استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی به خصوص وسایل غیر دودزا دارد.

رئیس هیات دوچرخه‌سواری خراسان رضوی و عضو شورای ششم اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: مجموعه بایدو اخیرا بازدیدی از مجموعه‌های طرف قرارداد خود داشته و یک حجم حدود ۴ میلیارد تومانی خرید جدید دوچرخه خواهد داشت تا بایدو شبکه استفاده از دوچرخه را افزایش دهد تا مردم در خطوط کوتاه شهری از ایستگاه‌های بایدو استفاده کنند.

طهوریان عسکری یادآور شد: پیش‌بینی ما این است که حدود ۵۰ ایستگاه دوچرخه دیگر در سطح شهر در سال ۱۴۰۲ به شهر اضافه شود تا شبکه بایدو روز به روز گسترش پیدا کند.

وی عنوان کرد: هیات دوچرخه‌سواری استان توافق اولیه‌ای با یکی از بانک‌های عامل داشته که در مرحله نخست ۸ هزار وام خرید دوچرخه به صورت ۴ درصد تا سقف ۳۰ میلیون تومان به شهروندان تعلق بگیرد. اقدامات بانکی آن در حال انجام است که اگر مشکلی پیش نیاید در نیمه اردیبهشت ماه از این طرح رونمایی خواهیم کرد. بانک طرف عامل نیز اعلام کرده که اگر استقبال خوبی صورت بگیرد آمادگی دارد تعداد وام‌ها را تا ۸۰ هزار افزایش دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->