مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد افزایش ۱۵ درصدی خدمت رسانی پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد نسبت به سال ۱۴۰۳ دو رویداد ویژه نمایشگاهی در مشهد از فردا (۸ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات جزئیات جدید از حادثه شهادت آتش‌نشان فداکار «رضا فخریان»، در مشهد دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: رشد جمعیت ایران تا ۱۴۱۵ متوقف می‌شود | خط پایان ۱۰۰ میلیونی همراهی تهران برای تأمین واگن‌های مشهد | قطار‌های جدید در راه مترو مشهد گلایه مردم از روند کند سامان دهی قبور شهدای گمنام بوستان ملت مشهد فرمانده کل ارتش: دشمن را زیر نظر داریم و با هر کار اشتباه او به شدت برخورد خواهیم کرد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد مطرح کرد: تشکیل پرونده برای ۱۷۰ ساختمان دارای نقص ایمنی در وزارت کشور| قانون «شهید خدمت» برای آتش‌نشانان در انتظار تصویب مجلس است+ فیلم
سرخط خبرها

درجه‌بندی معابر مشهد بابت توزیع عادلانه امکانات در استقبال از بهار ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۹۶۴۴
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۶
درجه‌بندی معابر مشهد بابت توزیع عادلانه امکانات در استقبال از بهار ۱۴۰۲
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: امسال بابت توزیع عادلانه امکانات و اقدامات مربوط به استقبال از بهار در سطح شهر، تمام معابر مشهد درجه‌بندی شد و توزیع امکانات نیز بر همین اساس صورت گرفت؛ نه منطقه بالانشین و پایین‌نشین.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی شامگاه گذشته، ۲۹ فروردین، در آیین تقدیر از دستاندرکاران استقبال از بهار ۱۴۰۲ در سالن تالار شهر مشهد اظهار کرد: استقبال از بهار امسال از چند جنبه نسبت به سال‌های قبل متفاوت بود. امسال سه بهار در پیش بود که بایستی مهیای استقبال از هر سه می‌شدیم؛ بهار انقلاب، بهار طبیعت و بهار قرآن. از همین رو نیاز بود تلاش‌ها برای استقبال از این بهار نیز مضاعف شود.

وی ادامه داد: در حوزه مدیریت استانی، مدیریت شهرستان و مدیریت شهر مشهد همدلی خوبی در استقبال از بهار امسال اتفاق افتاد و هیچیک از حوزه‌های تخصصی و اجرایی منیتی برای خویش قائل نبودند و همه ذیل پرچم شهرداری مشهد فعالیت داشتند. توفیقات امسال نشات‌گرفته از همین همدلی بود.

نجفی با بیان اینکه امسال ۱۵ میلیون شاخه گل به مناسبت فرا رسیدن سال نو در مشهد کاشته شد، گفت: در کنار این موضوع هدفگذاری ما برای استقبال از بهار نصب ۱۵۴۳ المان گل بود که با تغییر رویکرد در برنامه‌های اجرایی، این تعداد به ۱۶۵۸ المان گل رسید که از رشدی ۴۰ درصدی حکایت دارد. همچنین در استفاده از این المان‌ها از امکانات خشک‌منظر بهره‌برداری شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به نصب ۴۰ درصد المان‌های گل استقبال از بهار در مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد، عنوان کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی امسال، در طراحی فضای سبز سه میلیون گل کمتر کاشته شد، ولی سطوح منظر شهری افزایش پیدا کرد. در نتیجه این اقدامات ۴۳ هزار متر مکعب در مصرف آب و ۱۲۱ هزار میلیارد ریال در هزینه‌ها صرفه‌جویی شد.

نجفی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌های ما اجرای طرح پویش بهاری بود که این طرح در هشت محله حاشیه‌ای شهر مشهد برگزار شد.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های مدیریت شهری برای استقبال از بهار ۱۴۰۲ در مشهد بیان کرد: امسال بیش از ۲ میلیون و ۱۱۱ هزار متر جداول این شهر با مصرف رنگ کمتر رنگ‌آمیزی شد و ۳۱۲ هزار متر خط‌کشی صورت گرفت. همچنین ۴۱۷۵ سرویس بهداشتی با تاکید بر استقرار در هسته مرکزی شهر فراهم شد و ۳۸ اکیپ راهنمای زائر نیز در سطح شهر استقرار یافتند. یکی دیگر از موضوعاتی که برای ما از اهمیت زیادی برخوردار بود، مساله تامین ایمنی شهر مشهد بود. در همین راستا سازمان آتش‌نشانی پیش از سال از ۵۶۰ مجموعه اقامتی، محلات اسکان زائران و پارک‌ها بازدید داشت.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: برای تامین مناسب ارزاق زائران و مجاوران نیز ۵۲ سازه و محل برای ارائه ارزاق عمومی در نظر گرفته شد. یکی دیگر از اقدامات مدیریت شهری مشهد در ایام پایانی سال، تعبیه بیش از ۱۶ هزار و ۹۰۰ جای پارک در سطح شهر بود. همچنین در روز نخست سال جدید ۵۰ دستگاه اتوبوس خدمات‌رسانی به سمت حرم مطهر رضوی داشت و در کنار آن، بیش از ۳۰۰۰ تاکسی نیز شیفت‌بندی شده بود تا در این روز برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حریم رضوی مهیا باشند.

نجفی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری نخستین جشنواره نور در پارک کوهسنگی برای اولین مرتبه خبر داد و افزود: جانمایی و نصب ۹۰ المان نوری در شهر و اجرای بیش از ۱۳۰۰ برنامه هنری شامل سرود و تئاتر در مشهد از دیگر اقداماتی بود که برای استقبال از بهار در مشهد انجام گرفت.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۳۷ هزار اسکان زائر در مشهد صورت گرفت، گفت: همچنین براساس گزارش‌ها تعداد تماس‌ها با تلفن ملی زائر و سامانه ۱۳۷ به بیش از ۶۵ هزار تماس رسید.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: در مجموع و با اقدامات انجام شده و همچنین براساس نظرسنجی‌ها میزان رضایتمندی شهروندان و زائران از برنامه‌های مدیریت شهری در استقبال از بهار ۱۴۰۲ به ۶۷.۸۲ درصد رسیده است؛ این در حالی است که میزان رضایت از این اقدامات بابت استقبال از بهار سال گذشته ۶۶.۷ درصد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->