پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
سرخط خبرها

گسترش دامنه سفرهای تعطیلات عید فطر به سمت غرب و شمال‌غرب کشور

  • کد خبر: ۱۵۹۹۰۴
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
گسترش دامنه سفرهای تعطیلات عید فطر به سمت غرب و شمال‌غرب کشور
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضمن آماده‌باش ۲۷ دستگاه اجرایی دولت به منظور خدمت‌رسانی به هموطنان در ایام تعطیلات پیش رو ویژه عید سعید فطر، پیش‌بینی گسترش سفر‌های داخلی به سمت غرب و شمال غرب کشور را مطرح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر شالبافیان در پنجاه و پنجمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که به صورت ارتباط مجازی با معاونان گردشگری ۳۱ استان کشور و حضور نمایندگان ۲۷ دستگاه اجرایی عضو سفر در محل معاونت گردشگری برگزار شد، در خصوص رزرو مراکز اقامتی رسمی، وضعیت آب و هوایی و تامین حمل و نقل مورد نیاز گردشگران، گفت: پیش‌بینی می‌شود گرایش سفر هموطنان علاوه بر نواحی مرکزی و جنوبی کشور به سمت شمال و غرب نیز توسعه یابد.  

وی با بیان اینکه در ایام نوروز هر یک از دستگاه‌های اجرایی و عضو ستاد سفر توانستند با خلاقیت و ارائه برتر برنامه‌های خود به هموطنان در سطوح متنوعی خدمت‌رسانی کنند، افزود: تلاش شده است ضمن تجمیع گزارش‌های دریافتی ویژه ایام نوروز، از اقدامات برتر دستگاه‌ها و استان‌های کشور به عنوان الگو استفاده شود و در راستای افزایش سطح رضایتمندی گردشگران به کار گرفته شود.  

شالبافیان همچنین اقدامات فرهنگی دستگاه‌ها را نیز قابل توجه خواند و تاکید کرد: با توجه به دستاورد ارزشمند برنامه‌های فرهنگی در ایام نوروز، تداوم رویدادها، جشنواره‌ها و برنامه‌های متنوع در تعطیلات عید سعید فطر نیز در پیش گرفته خواهد شد.      

همچنین در این نشست سید مصطفی فاطمی دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر نیز ضمن بررسی اجمالی اقدامات انجام گرفته در نوروز ۱۴۰۲، اعلام کرد: همزمان با تعطیلات پیش رو در تعطیلات عید سعید فطر و ایام پیک سفر فصل بهار در اردیبهشت ماه، تراکم رویداد‌ها و جشنواره‌های گردشگری در استان‌های کشور نیز وجود دارد.  

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود استان‌هایی که برگزار‌کننده رویداد‌های گردشگری هستند، پذیرای بیشترین آمار سفر هموطنان باشند،  یادآور شد: جشنواره‌هایی از جمله روز شیراز، سعدی، گردشگری ادبی، خوراک و عشایر استان فارس، جشنواره‌های متنوع طبیعت‌گردی در استان کردستان، جشنواره گلاب‌گیری کاشان، گردشگری سلامت یزد، گل لاله اراک و نیز ده‌ها جشنواره متنوع گل و گیاه و محصولات کشاورزی در اغلب استان‌ها از جمله استان‌های کرمان، گلستان و ... بخشی از رویدا‌های پیش رو در ماه اردیبهشت ماه به شمار می‌آید.  

فاطمی همچنین روز ایرانگردی و روز جهانی موزه را نیز از جمله سایر رویداد‌های پیش رو خواند که با برنامه‌ریزی برنامه‌های متنوع استانی می‌توانند در انتخاب مقاصد سفر هموطنان تاثیرگذار باشند.  

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر همچنین با توجه به رزرو قابل توجه مراکز اقامتی کشور در تعطیلات پیش رو یاد‌آور شد: برای استفاده از مرکز اسکان اضطراری نیاز است ابتدا مراکز اقامتی رسمی در استان‌ها تکمیل شوند. از طرفی با توجه به ایام فعال بودن مدارس درصدد هستیم در صورت نیاز از سالن‌های ورزشی و کمپ‌های شهرداری به منظور اسکان اضطراری استفاده کنیم.   

فاطمی همچنین با اشاره به فعال بودن سامانه ۰۹۶۲۹ در ایام تعطیلات پیش رو از کلیه دستگاه‌های اجرایی و استان‌های کشور خواست تا نسبت به اطلاع‌رسانی این مرکز به عنوان سامانه شکایات، پیشنهادات و کسب اطلاعات گردشگری به هموطنان سراسر کشور اقدام کنند.  

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در پایان ضمن اخذ گزارش از یکایک دستگاه‌های عضو در راستای آمادگی خدمت‌رسانی به گردشگران در تعطیلات عید سعید فطر، نسبت به تامین ارزاق مورد نیاز در ایام تعطیلات پیش رو و تلاش مضاعف برای تامین امنیت و رفاه هموطنان تاکید کرد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->