مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود
سرخط خبرها
به دنبال حمله موشکی در بغداد؛

بالگردهای آمریکایی کارکنان سفارت بغداد را تخلیه کردند

  • کد خبر: ۱۶۰۱۶
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۳
بالگردهای آمریکایی کارکنان سفارت بغداد را تخلیه کردند
در پی حمله راکتی عصر یکشنبه، ششم بهمن ماه به سفارتخانه آمریکا در بغداد، بالگرد‌های این کشور اقدام به تخلیه کارکنان این سفارتخانه کردند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از السومریه‌نیوز، یک منبع امنیتی در بغداد اعلام کرد که به دنبال موشک باران منطقه امنیتی «الخضراء» و ساختمان سفارتخانه آمریکا در بغداد دست‌کم ۳ تن زخمی شده‌اند که هنوز ملیت‌شان مشخص نشده است.

منبع مذکور خاطرنشان کرد که به دنبال این حمله، بالگرد‌های آمریکایی اقدام به تخلیه کارکنان در داخل سفارتخانه کرده‌اند و تدابیر امنیتی شدیدی اتخاذ و جاده‌های منتهی به این سفارتخانه بسته شده است.
 
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما از دولت عراق می‌خواهیم به تعهداتش در زمینه حفاظت از تاسیسات دیپلماتیک‌مان عمل کند.»

این سخنگو با اشاره به این‌که از سپتامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (مهر ماه گذشته) کارمندان آمریکایی در عراق ۱۴ بار هدف حملات قرار گرفته‌اند، مدعی شد که این حملات از سوی ایران و شبه‌نظامیان همپیمان آن انجام شده است.

وی همچنین مدعی شد: «وضعیت امنیتی همچنان وخیم است و گروه‌های مسلح تحت حمایت ایران تهدید باقی مانده‌اند؛ لذا ما هشیار هستیم.»

در حالی‌که برخی گزارش‌ها از زخمی شدن ۵ کارمند سفارتخانه در حمله راکتی شامگاه یکشنبه به این مقر حکایت دارند، ولی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از اظهارنظر درباره تلفات این حمله خودداری کرده است.

رسانه‌های عراقی گزارش دادند عصر یکشنبه پنج راکت کاتیوشا به سمت منطقه امنیتی سبز در مرکز بغداد شلیک شد که یکی از آن‌ها در سفارت آمریکا فرود آمد. این در حالی است که خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سه موشک به داخل محوطه سفارت آمریکا اصابت کرده که یکی از آن‌ها به رستورانی در این سفارت برخورد کرده است.

«عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور و «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق در بیانیه‌هایی حمله موشکی به سفارت آمریکا در بغداد را محکوم کردند.

رسانه‌های عراقی گزارش دادند عصر یکشنبه پنج راکت کاتیوشا به سمت منطقه امنیتی سبز در مرکز بغداد شلیک شد که یکی از آن‌ها در سفارت آمریکا فرود آمد. این در حالی است که خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سه موشک به داخل محوطه سفارت آمریکا اصابت کرده که یکی از آن‌ها به رستورانی در این سفارت برخورد کرده است.

این دومین حمله به سفارتخانه آمریکا در بغداد طی یک هفته اخیر است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما از دولت عراق می‌خواهیم به تعهداتش در زمینه حفاظت از تاسیسات دیپلماتیک‌مان پایبند بماند.»
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->