ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود
سرخط خبرها

رای قطعی پرونده اخذ رشوه و اختلاس شهردار و رئیس اسبق شورای شهر اشتهارد صادر شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۰۳۲۳
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
رای قطعی پرونده اخذ رشوه و اختلاس شهردار و رئیس اسبق شورای شهر اشتهارد صادر شد+ جزئیات
رای قطعی پرونده شهردار و رئیس اسبق شورای شهر اشتهارد به همراه تعدادی از کارکنان شهرداری و پیمانکاران در شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فاضلی هریکندی با اشاره به صدور احکام قطعی پرونده شهردار و رئیس اسبق شورای شهر اشتهارد، گفت: در این پرونده که ۱۸ متهم داشت یکی از شهرداران و رئیس شورای شهر اسبق اشتهارد از متهمین اصلی پرونده بودند که رسیدگی به آن پس از انجام تحقیقات مقدماتی و صدور کیفرخواست دادسرا با اتهاماتی از قبیل دریافت رشوه، معاونت در دریافت رشوه، اختلاس و معاونت در اختلاس، تضییع وجوه و اموال شهرداری و پولشویی در شعبه ۱۱۶ دادگاه کیفری دو کرج آغاز شد.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز افزود: بر این اساس یکی از شهرداران اسبق اشتهارد به اتهام اخذ رشوه و اختلاس که شامل اخذ وجوه از اشخاص عادی، پیمانکاران، مودیان و تصاحب وجوه شهرداری بوده محکوم شد؛ برای اتهام اخذ رشوه به ۱۰ سال حبس، پرداخت جزای نقدی، انفصال از خدمات دولتی و بابت اتهام اختلاس نیز به ۱۰ سال حبس، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و رد مال در حق شهرداری اشتهارد محکوم شد.

وی متذکر شد: متهم دیگر این پرونده که رئیس وقت شورای شهر اشتهارد بوده متهم به اخذ رشوه از پیمانکاران شهرداری بود که به تحمل ۶ سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی، انفصال از خدمات دولتی برای سه سال و ۳۰ ضربه شلاق محکوم شد.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه اتهامات کارپرداز وقت شهرداری نیز به اتهام معاونت در اختلاس از طریق تسهیل وقوع جرم و در مورد دیگر به اتهام اختلاس مورد رسیدگی قرار گرفت ادامه داد: وی در مورد اتهام معاونت در اختلاس به تحمل دو سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی و از بابت اتهام اختلاس نیز به تحمل دو سال و دو ماه حبس، پرداخت جزای نقدی، انفصال از خدمات دولتی برای پنج سال و پرداخت جزای نقدی محکوم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در این پرونده چند نفر از مدیران و کارکنان وقت فضای سبز و امور مالی شهرداری و چندین پیمانکار شهرداری نیز به اتهامات مختلف از جمله پرداخت و دریافت رشوه و معاونت در آن تعقیب و حسب مورد به حبس، جزای نقدی و انفصال از خدمات دولتی محکوم شدند.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه تجدیدنظر خواهی متهمان و وکلای آن‌ها در شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز مورد رسیدگی قرار گرفت، گفت: دادگاه تجدیدنظر استان پس از برگزاری جلسه رسیدگی، با توجه به ادله متعدد پرونده و با این استدلال که متهمان با رفتار و اعمال مجرمانه خود سلامت نظام اداری شهرستان را خدشه دار نموده و موجب بدبینی و عدم اعتماد شهروندان به سیستم اداری شده بودند، ضمن تایید حکم و اعمال یک درجه تخفیف در خصوص برخی از متهمان به لحاظ نداشتن سابقه کیفری و احراز سایر شرایط قانونی، با تایید حکم صادر شده از دادگاه نخستین و رد تجدیدنظرخواهی متهمان و وکلای آنها، پرونده را جهت اجرای احکام صادر شده اعاده کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->