واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیاستمداران افغانستانی برای دومین بار در وین اتریش گردهم جمع شدند

  • کد خبر: ۱۶۰۴۱۰
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹
سیاستمداران افغانستانی برای دومین بار در وین اتریش گردهم جمع شدند
دومین نشست چهره های و فعالان سیاسی افغانستان برای بررسی تحولات اخیر این کشور در وین پایتخت اتریش برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قرار است دومین نشست فعالان سیاسی و مدنی، مقامات و اعضای سابق حکومت و مجلس نمایندگان، روشن‌فکران، دیپلمات‌ها و روزنامه‌نگاران افغانستان فردا (دوشنبه) در وین اتریش برگزار شود.

هنوز فهرستی از افراد حاضر در این این نشست منتشر نشده، اما جبهه  پنجشیر اعلام کرده است که احمد مسعود، رهبر این جبهه و هیأت همراهش برای شرکت در این نشست عازم وین شده‌اند.

در اعلامیه‌ی این جبهه  منتشر شده، آمده است که این نشست به همکاری موسسه امور بین‌المللی اتریش برگزار می‌شود و حدود ۳۰ نفر از چهره‌های سیاسی، اعضای سابق حکومت و مجلس نمایندگان، روزنامه‌نگاران، دیپلمات‌ها و… شرکت می‌کنند.

طبق این اعلامیه، تمرکز این نشست بیشتر روی تقویت اعتمادسازی در میان جریان‌ها و چهره‌های مخالف طالبان، «ادامه و گسترش مقاومت برای آزادی افغانستان، افزایش فشار بر طالبان و حامیان این گروه و طرح بیرون‌رفت از بحران کنونی» خواهد بود.

بی بی سی نیز گزارش داده است که حدود ۳۵ سیاستمدار و فعال سیاسی افغان از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ ماه جاری میلادی در وین گردهم می‌آیند.

نخستین نشست چهره‌ها و شخصیت‌های افغان در ۲۴ ماه سنبله سال گذشته‌ شمسی به میزبانی موسسه امور بین‌المللی اتریش در وین برگزار شد و سه روز ادامه یافت.

در پایان این نشست، شرکت کنندگان در یک اعلامیه‌ مشترک بر حل معضل افغانستان از راه گفت‌وگوهای سیاسی تاکید کرده بودند. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->