سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند
سرخط خبرها

فناوری جدید آمریکا برای محافظت از انتخابات ۲۰۲۴

  • کد خبر: ۱۶۰۴۱۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵
فناوری جدید آمریکا برای محافظت از انتخابات ۲۰۲۴
ایالات متحده برای محافظت از انتخابات بعدی خود در سال ۲۰۲۴ فناوری جدیدی را برای رای‌گیری پیاده‌سازی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز غیرانتفاعی امنیت اینترنت ایالات متحده (CIS) در حال ایجاد یک برنامه آزمایشی ملی برای توسعه فناوری مرکزی برای سیستم‌های رای‌گیری انتخابات است که اواخر امسال راه‌اندازی می‌شود.

ایالت‌های آمریکا تاکنون به طور جداگانه بر فناوری برگزاری انتخابات نظارت داشته‌اند، اما CIS امیدوار است با ارائه اولین برنامه آزمایش یکپارچه سراسری در سپتامبر ۲۰۲۳ برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آماده شود.

کریس ولاشین، معاون ارشد شرکت سیستم‌های انتخاباتی و نرم‌افزار که یک تولیدکننده پیشرو ماشین‌های رای‌گیری الکترونیکی است، می‌گوید: این یک نیاز ضروری است که در یک زمان حساس برآورده می‌شود. من فکر می‌کنم هرچه بیشتر مقامات انتخاباتی در مورد آن بیاموزند، بیشتر آن را درخواست خواهند کرد.

اینکه این برنامه آزمایشی جدید چگونه بر انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ تأثیر خواهد گذاشت را باید دید، زیرا وابستگی زیادی به تعداد ادارات انتخابات ایالتی دارد که از آن استفاده خواهند کرد. با این حال، علاقه اولیه گسترده‌ای به این فناوری جدید وجود دارد.

جیمی ریمز از شرکت VR Systems که ارائه دهنده باجه‌های رأی‌گیری الکترونیکی و سیستم‌های مدیریت انتخابات است، می‌گوید: یکی از مزایای اصلی این برنامه این است که یک فرآیند ثابت برای صدور برگه تعرفه الکترونیکی برای همه ایالت‌های مختلفی که آن را اتخاذ می‌کنند، فراهم می‌کند.

این فناوری جدید کمی هم رقابت درون خود دارد، زیرا کمیسیون فدرال آمریکا نیز برنامه آزمایشی خود را برای باجه‌های رأی‌گیری الکترونیکی دنبال می‌کند. با این حال، تلاش‌های این کمیسیون به اندازه کافی پیشرفت نکرده است که تا انتخابات ۲۰۲۴ اجرایی شود.

با توجه به اینکه استفاده از سیستم‌های الکترونیکی در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است و همچنین با توجه به این نکته که در پی رواج یافتن رای‌گیری الکترونیکی، کسانی که به دنبال ایجاد اختلال در آن هستند دست به کار شده‌اند، برگزاری امن انتخابات به یک راه حل جامع و فوری نیاز دارد.

کارشناسان هشدار می‌دهند که این سیستم‌ها می‌توانند اهداف اصلی کسانی باشند که می‌خواهند رای‌گیری را مختل کنند و در مورد امنیت انتخابات تردید ایجاد کنند.

کسانی که به برنامه آزمایش فناوری امنیتی جدید کمک می‌کنند، می‌گویند که این سیستم قبلاً تأثیر مثبتی در افزایش اعتماد به برگزاری الکترونیکی انتخابات داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->