«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

اکبر عبدی، «فسیل» را به باد انتقاد گرفت + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۰۶۱۱
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۰
اکبر عبدی، «فسیل» را به باد انتقاد گرفت + فیلم
اکبر عبدی بازیگر کمدی سینما، تلویزیون و تئاتر ایران از عبارت "نوستالژیک‌ترین فیلم کمدی تاریخ سینمای ایران" که در تبلیغات فسیل آمده است انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «اکبر عبدی» بازیگر مطرح سینمای کمدی ایران در ویدیویی از اینکه در تبلیغات فیلم «فسیل» از این فیلم به عنوان نوستالژیک‌ترین فیلم کمدی تاریخ سینمای ایران عنوان شده است، انتقاد شدیدی کرد.

بازیگر فیلم "اجاره‌نشین‌ها" و بسیاری از آثار کمدی سینمایی و تلویزیونی ایران، در این انتقاد این سؤال را مطرح می‌کند که آیا فسیل بهترین فیلم کمدی نوستالژیک تاریخ سینمای ایران است؟ تاریخ سینمای ایران حرف کمی نیست؛ ۸۰ سال بزرگرترین کمدین‌های سینما و تئاتر ایران در این زمینه کار کرده‌اند تا انقلاب به استاد مهرجویی و... می‌رسد.

عبدی می‌گوید: چهره‌هایی مانند رضا عطاران، من و پرویز پرستویی در این فیلم‌ها بازی کرده‌ایم. یعنی ما تا الآن کاه‌گل لگد می‌کرده‌ایم؟ آیا این فیلم متر سینمای ایران است و تمام تاریخ کمدی سینمای ایران است؟ کسی که به عنوان صداپیشه متن تبلیغات این فیلم را می‌خواند مرا به تعجب وا می‌دارد.

اکبر عبدی به دلیل بیماری چندی است از فضای بازیگری دور مانده و آخرین حضور او به برنامه «جوکر» برمی‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->