زنگ خطر رکود پایدار برای اقتصاد بومی ها؛ غایب بزرگ معادن خراسان | فضای کسب وکار، بانک ها و تنگ نظری ها، سرمایه گذاران استانی را دلسرد کرده اند   قیمت طلای جهانی در بازار امروز (شنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد آخرین قیمت ارز‌ها در بازار ارز تجاری امروز (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد | دلار توافقی ثابت ماند استقبال مردم و اصناف از نمایشگاه پاییزه عرضه مستقیم کالای مشهد سناریوهای پیش‌ روی مکانیسم ماشه و تأثیر فعال‌شدن آن بر بازار‌های مالی چه خواهد بود؟ اوج‌گیری قیمت طلا در مشهد با اهرم مکانیسم ماشه (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار یک روز پس از دور جدید اخبار اسنپ‌بک، در مشهد چقدر شد؟ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) آیا فعال شدن اسنپ‌بک اثر مستقیمی بر بورس دارد؟ قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | کدام میوه‌ها در یک هفته اخیر گران شدند؟ بعد از قطعنامه‌ای که در شورای امنیت رای نیاورد، چه اتفاقی می افتد؟ اسنپ بک چه اثری بر صادرات نفت، دلار و اقتصاد ایران می‌گذارد؟ کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ امروز واریز می‌شود (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات پیش‌بینی بازار خودرو | شاهد تداوم رکود خواهیم بود؟ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

متقاضیان تغییر خودرو در سامانه یکپارچه گزینه «لغو سفارش» را بزنند، نه «انصراف از طرح»

  • کد خبر: ۱۶۰۶۷۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
متقاضیان تغییر خودرو در سامانه یکپارچه گزینه «لغو سفارش» را بزنند، نه «انصراف از طرح»
آن دسته از افرادی که به اشتباه گزینه «انصراف» زده اند نگران نباشند چرا که امروز انصراف آن‌ها از طرح اصلاح شده و مجدد می‌توانند نسبت به تغییر سفارش خود اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس اعلام وزارت صمت، امکان تغییر اولویت خودرو از شب گذشته فراهم شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت سامانه یکپارچه خودرو اولویت خودرویی که برای ۱۴۰۳ اعلام شده را تغییر دهند.

البته این تغییر اولویت تخصیص خودرو مشکلاتی را نیز برای مردم به وجود آورده است چرا که برخی نمی‌دانند کدام گزینه را باید برای تغییر اولویت محصولات خود انتخاب کرده و به اشتباه گزینه" انصراف از طرح" را می‌زنند.

باید متقاضیان به این نکته توجه کنند که برای تغییر اولویت خودرو باید در بخش جزئیات سفارش گزینه " لغو سفارش "را بزنند تا امکان تغییر خودرو برای آن‌ها فراهم شود. البته آن دسته از افرادی که به اشتباه گزینه" انصراف" زده اند نگران نباشند چرا که امروز انصراف آن‌ها از طرح اصلاح شده و مجدد می‌توانند نسبت به تغییر سفارش خود اقدام کنند.

متقاضیان تغییر خودرو در سامانه یکپارچه گزینه «لغو سفارش» را بزنند، نه «انصراف از طرح»

پیگیری‌ها نشان می‌دهد قرار است گزینه "انصراف" از پروفایل سامانه یکپارچه حذف شود تا مردم در تغییر سفارش دچار مشکل نشوند.

سخنگوی وزارت صمت گفت: متقاضیانی که برای تغییر خودروی انتخابی به اشتباه گزینه «انصراف» را زده اند، دوباره به سامانه فروش باز می‌گردند تا بتوانند خودوری خود را تغییر دهند.

 امید قالیباف افزود: از روز ۵ اردیبهشت که مهلت تغییر خودرو در سامانه فروش یکپارچه آغاز شده است بعضی از متقاضیان به اشتباه گزینه انصراف از طرح را زده و از سامانه حذف شده بودند که بنا شد این موضوع اصلاح شود.

وی ادامه داد: متقاضیانی که از سامانه حذف شده اند نگران نباشند، سامانه به روز رسانی خواهد شد و سهمیه آن‌ها باقی است، بعد از بروز رسانی می‌توانند مجدد وارد سامانه شوند و خودروی خود را تغییر دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->