تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است
سرخط خبرها

ماه امت می‌تواند هویت بین‌المللی به حاشیه شهر مشهد بدهد

  • کد خبر: ۱۶۰۹۰۴
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
ماه امت می‌تواند هویت بین‌المللی به حاشیه شهر مشهد بدهد
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: ماه امت می‌تواند هویت بین‌المللی به مناطق شهری بدهد و این هنر و هویت بومی در آینده به طور ویژه در حاشیه شهر مشهد شکل خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عسکری اظهار کرد: امسال دومین رویداد ماه امت را شاهد هستیم که نسبت به سال گذشته حضور کشور‌های بین‌المللی جهان اسلام یک اتفاق جدید را در حوزه فرهنگی شهر مشهد رقم زده است.

وی افزود: مناطق حاشیه شهر اصلی‌ترین مناطق شهر محسوب می‌شوند و هویت این محلات بیش از گذشته با برگزاری چنین جشنواره‌هایی شکل می‌گیرد.

عسکری بیان کرد: از کشور‌های بین‌المللی اندونزی، هند، نیوزلند و کشور‌های همسایه ایران مانند افغانستان، پاکستان و ترکمنستان در این جشنواره حضور دارند و این هویت بین‌المللی جدی‌تر در نظر گرفته شده است.

رئیس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: در تمام دنیا اگر شهری بخواهد خود را معرفی کند اصلی‌ترین موضوع در فضای بین‌المللی هویت و تاریخ است، بنابراین اگر هویت این منطقه را که به خاطر حضور اقوام مختلفی که در این نقطه از شهر ساکن هستند و هویتی بین‌المللی دارد جدی بگیریم، مردم این منطقه هویت خود را جدی می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره‌ها هستند که معمولا به مناطق و شهر‌ها رسمیت می‌دهند و اعتبار می‌بخشند، به عنوان مثال جشنواره‌های سینمایی مانند کن رویداد‌های هنری هستند که موسیقی و آداب و رسوم کشور‌ها نیز در حاشیه آن شکل می‌گیرد، بنابراین ماه امت نیز می‌تواند هویت بین‌المللی به مناطق شهری بدهد و این هنر و هویت بومی در آینده به طور ویژه در حاشیه شهر مشهد شکل خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->