عراقچی در کنفرانس بین المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: توافق ایران و عربستان آثار مثبتی بر منطقه داشت

  • کد خبر: ۱۶۱۰۷۷
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
امیرعبداللهیان: توافق ایران و عربستان آثار مثبتی بر منطقه داشت
حسین امیرعبداللهیان که به منظور دیدار و رایزنی با مقامات لبنان به این کشور سفر کرده، بعدازظهر امروز در نشست مطبوعاتی خود در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت در سخنانی گفت: توافق ایران و عربستان طبعا آثار مثبتی بر منطقه از جمله بر کشور لبنان داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که توافق ریاض و تهران طبعا آثار مثبتی بر منطقه داشته است.

وی افزود: ما باور داریم رهبران سیاسی لبنان از توانایی لازم برای تعیین رئیس جمهور برخوردار هستند. در دیدار‌های خودم با مقامات تاکید کردم که ایران از توافق لبنانی‌ها برای تعیین رئیس جمهور حمایت خواهد کرد.

امیرعبداللهیان ادامه داد: سلطان نشین عمان و عراق در رسیدن ایران و عربستان به توافق جدید نقش مثبتی ایفا کردند. با توجه به تحولات اخیر صفحات جدیدی در منطقه ما گشوده شده است. لبنان شرایط ویژه و جایگاه مهمی در منطه دارد. ما مقید هستیم در چارچوب مشورت همواره با مقامات لبنان مشورت کنیم و طبعا دیدار با سید حسن نصرالله در چارچوب این مشورت‌ها مورد توجه ما است.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد جایگاه لبنان در خط مقدم مقاومت مورد توجه جدی ما است.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: در آخرین تماسی که در روز عید فطر بین وزرای خارجه ایران و عربستان انجام شد، توافق کردیم که در روز‌های آینده سفارت خانه‌ها و سرکنسولگری‌ها را در دو کشور بازگشایی کنیم.

وی اظهار داشت: من پیش از عید فطر دعوت نامه رسمی را برای همکارم، فیصل بن فرحان ارسال کردم. ایشان در تماس تلفنی گفتند دعوت شما را پذیرفتم. البته همتای سعودی هم از اینجانب دعوتی را برای سفر به عربستان انجام داد. من هم به دعوت ایشان پاسخ خواهم داد. زمان دعوت را از طریق مجاری دیپلماتیک هماهنگ می‌کنیم.

وزیر خارجه درباره محور مقاومت گفت: رژیم جعلی اسرائیل در ماه‌های گذشته تجاوزات فراوانی را در منطقه به ویژه در خاک سوریه انجام داد. اخیرا نیز اتفاقاتی در جنوب لبنان رخ داد. من در دیدار اخیرم با آقای سید حسن نصرالله و زیاد نخاله مطلع شدم که مقاومت معادله را به ضرر صهیونیست‌ها تغییر داده است.

وی خاطر نشان کرد تصمیمات مقاومت برای تضمین ثبات و امنیت در منطقه و به عقب راندن صهیونیست‌ها از دیدگاه بلند پروازانه تصمیمی نافذ است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->