عارف: تقویت روابط با جمهوری آذربایجان از راهبردی‌ترین سیاست‌های ایران است پزشکیان: معتقد به توافق در داخل و تعامل با دنیا هستیم فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد علت انصراف طیب‌نیا از معاون‌اولی رئیس‌جمهور چه بود؟ آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد (۹ مرداد ۱۴۰۳) رهبر انقلاب: مهم‌ترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات دو کشور است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: یک مسئول در نظام ولایی وظیفه هدایت و راهبری جامعه را دارد وزیر امور خارجه اردن: در کنار لبنان خواهیم ماند مراسم تحلیف مسعود پزشکیان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد جنگنده‌های اف ۱۶ اوکراین به موشک‌های آمریکایی مجهز می‌شوند اژه ای: رئیس جمهور باید وقف خدمت به مردم باشد + فیلم مسعود پزشکیان به عنوان رئیس چهاردهمین دولت جمهوری اسلامی ایران سوگند یاد کرد + فیلم پزشکیان: اولویت دولت من ارتباط موثر با همسایگان است + فیلم کامل سخنرانی قالیباف در مراسم تحلیف: متعهد می‌شویم دولت را حمایت کنیم آغاز مراسم تحلیف رئیس‌جمهور در مجلس شورای اسلامی وزیر کشور عربستان سعودی وارد تهران شد لغو مصوبات و انتصابات ۲۵ روز اخیر در دولت با دستور پزشکیان(تکذیب شد) پخش زنده مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور ایران + تماشای آنلاین نخست وزیر عراق وارد تهران شد نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان برای شرکت در مراسم تحلیف پزشکیان وارد تهران شد پزشکیان در دیدار نخست وزیر گرجستان: سیاست خارجی اصلی دولت، تقویت ارتباط با همسایگان است
سرخط خبرها

شورای امنیت سازمان ملل متحد از طالبان خواست محدودیت‌ها علیه زنان را لغو کند

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
شورای امنیت سازمان ملل متحد از طالبان خواست محدودیت‌ها علیه زنان را لغو کند
شورای امنیت در قطعنامه‌ای از طالبان خواست از تمام تدابیر محدودکننده‌ای که علیه زنان اعمال کرده، فورا بازگردد. نماینده دائم روسیه در سازمان ملل نیز گفت، قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که ممنوعیت اشتغال زنان در افغانستان را محکوم می‌کند، تعدادی از مسائل مربوط به مشکلات ساکنان این کشور را حذف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این شورا همچنین ممنوعیت فعالیت زنان افغان و همکاری‌شان با آژانس‌های سازمان ملل را محکوم کرد.

در قطعنامه‌ای که ۱۵ عضو شورای امنیت به اجماع تصویب کرده‌اند، تاکید شده است، ممنوعیت اعمال شده طالبان از اوایل آوریل بر فعالیت زنان افغان در سازمان‌های بین‌المللی «حقوق بشر و اصول انسانی را نابود می‌کند».

شورای امنیت از طالبان خواست عقب گرد سریعی از سیاست‌ها و اقداماتی داشته باشد که حقوق بشر و آزادی‌های اساسی زنان و دختران را محدود می‌کند. این شورا اشاره کرد، حق آنهاست از آموزش، شغل، آزادی رفت‌وآمد و مشارکت کامل و برابر و هدفمند در زندگی عادی برخوردار باشند.

شورای امنیت از تمام کشورها و سازمان‌ها خواست از نفوذ خود استفاده کرده و این سیاست‌ها و اقدامات را به شکل فوری باطل کنند. 

در این راستا، خبرگزاری تاس به نقل از  واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گزارش داد: ما از تصمیم طالبان در ایجاد ممنوعیت برای حقوق زنان و دختران استقبال نمی‌کنیم. این ممنوعیت‌ها باید برداشته شوند.

وی افزود: دلایل واقعی برای حل نشدن موضوع عدم انسداد دارایی‌های افغانستان که متعلق به مردم این کشور است، درخواست افزایش کمک‌های بشردوستانه و احیای اقتصاد و پیامدهای منفی تحریم‌های یکجانبه به قطعنامه شورای امنیت راه به جایی نبرده است.

این دیپلمات روسی همچنین ادامه داد: این رویکرد از سوی مقام‌های غربی دیگر ما را شگفت زده نمی‌کند. این فقط نمونه‌ای دیگر از استانداردهای دوگانه آمریکا و متحدانش است آن هم وقتی درباره درگیری‌های مختلف در شورای امنیت سازمان ملل صحبت می‌شود.

روز پنج‌شنبه، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را در محکومیت ممنوعیت اشتغال زنان در افغانستان تصویب کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->