برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

طهوریان عسکری: ما در مدیریت شهری اعتقاد واقعی به همراهی رسانه برای توسعه رخدادهای مدیریت شهری داریم

  • کد خبر: ۱۶۱۴۶۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
طهوریان عسکری: ما در مدیریت شهری اعتقاد واقعی به همراهی رسانه برای توسعه رخدادهای مدیریت شهری داریم
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما در شورا و مدیریت شهری اعتقاد واقعی به حوزه رسانه و همراهی رسانه برای توسعه اتفاقات و رخدادهای مختلف مدیریت شهری داریم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان عسکری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در حاشیه اختتامیه رویداد رسانه‌ای رج اظهار کرد: ما در مجموعه شورا و نظام مدیریت شهری اعتقاد واقعی به حوزه رسانه و همراهی رسانه برای توسعه اتفاقات و رخدادهای مختلف مدیریت شهری داریم.

وی افزود: باور یا عدم باور به این اتفاقی که امروز در عصر ارتباطات نقش موثر و ویژه‌ای در عرصه مدیریتی دارد آغاز نقطه گفت‌وگوی مبنایی است که می‌توانیم با فعالان حوزه رسانه موضوعات متنوعی را در میان بگذاریم.

طهوریان عسکری ادامه داد: براساس رسالتی که شورا دارد، کمیسیون فرهنگی نیز بخشی از وظایف خود را به حوزه رسانه اختصاص داده و زمان و فرصتی که مجموعه سیاست‌گذاری شهر برای موسسه شهرآرا پیش‌بینی کرده تا بتواند اتفاقات و رخدادهای مختلفی را ترسیم و طراحی کند، فرصت بی‌نظیری در دوره ششم است که قله اتفاقات آن نیز زیست‌بوم رسانه‌ای بوده که دو سال است مجوعه کمیسیون در شورا بر آن تاکید دارند. بخشی از حوزه زیست‌بوم همین اتفاقات مانند رویداد رج است. 

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما تمام تلاش خودمان را انجام می‌دهیم که تا پایان دوره ششم بر حوزه رسانه تاکید کنیم. مجموعه شهرآرا نیز به عنوان مجموعه کاری که در اختیار نظام مدیریت شهری است این فرصت و ظرفیت را نشان دادند که می‌توانند قله‌های دیگری از خودشان در نقاط مختلف شهر ایجاد کنند تا این قله‌ها پیامرسان و رسانه مشترکی باشد که بتوانیم اشکالات، ایرادات، ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و نقاط قوت مختلف شهر را بهتر درک کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->