خبرنگاران شجاع در سنگر خبرنگاری، وظیفه مقابله با دشمن را برعهده دارند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده سبزوار: قوه قضائیه با قید فوریت عوامل قتل شهید «الداغی» را مجازات کند

  • کد خبر: ۱۶۱۵۳۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
  • ۱
نماینده سبزوار: قوه قضائیه با قید فوریت عوامل قتل شهید «الداغی» را مجازات کند
نماینده مردم سبزوار در مجلس با بیان اینکه شهادت حمیدرضا الداغی نشان داد که سلامت جامعه جانفشانی می‌خواهد و امر به معروف و نهی از منکر هنوز زنده و پاینده است، از قوه قضائیه خواست تا با قید فوریت به مجازات عوامل این حادثه بپردازد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر عنابستانی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: حادثه شهادت حمیدرضا الداغی نشان داد که غیرتمندان سبزواری هنوز هم زنده هستند و دیروز با مغول مقابله کردند و امروز با اراذل و اوباشی بعد از مغول که از پشت خنجر زدند، اراذل و اوباشی که با شعار «زن، زندگی و آزادی» زنده شدند و در نیمه شب در خیابان خلوت تلاش می‌کنند دختران عزیز سرزمین‌مان را به زور سوار خودرو کنند.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس ادامه داد: شهید غیرت حمیدرضا الداغی مردی از تبار سربداران بود که خون غیرتش به پای حفظ ناموس ایران ریخت تا معلوم شود که سلامت جامعه جانفشانی می‌خواهد و امر به معروف و نهی از منکر هنوز هم زنده و پاینده است.

وی در ادامه به روح بلند شهید الداغی درود فرستاد و از مجموعه قوه قضائیه خواست تا با قید فوریت به این موضوع با قاطعیت رسیدگی کنند تا مجازات عوامل این حادثه درس عبرتی برای اراذل و اوباشی باشد که با ایجاد مزاحمت برای نوامیس مردم امنیت جامعه را برهم می‌زنند، همچنین از نیروی انتظامی خواست تا تلاش ویژه‌ای برای مسئله حجاب داشته باشد تا عوامل ایجاد این قبیل اتفاقات در جامعه کاهش یابد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: خون این شهید غیرت می‌تواند برگ جدید دیگری در شرایط امروز جامعه رقم بزند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۱
0
0
انشااله خداروح این شهید وپهلوون باغیرت رو شاد وبا۱۴معصوم (ع)همنشین کنه وبه خانواده بزرگوارشون صبربده،ازقوه قضاییه ودستگاه قضا خواهش میکنیم که این قاتلین بیرحم رو به اشد مجازات وقصاص برسونن تا امنیت وآرامش به جامعه برگرده،
آخه چرا باید کسی که سابقه شراکت درقتل داشته به قید وثیقه آزاد بشه ومجدد باعث ایجاد مزاحمت وبی نظمی وقتل یک شهروند بیگناه دیگه بشه،خدالعنت کنه این قاتلین بی رحم واوباش رو
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->