بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: هرگز اجازه نخواهم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد واکنش سخنگوی دولت به تصویب لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام احتمال حمله دوباره هند و پاسخ کوبنده‌تر پاکستان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش تند پزشکیان به حرف‌های ضد ایرانی ترامپ +فیلم
سرخط خبرها

تعیین‌تکلیف ماشین آلات سنگین معدنی و کشاورزی متروک در گمرک بازرگان با ورود دستگاه قضا

  • کد خبر: ۱۶۱۹۲۹
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶
تعیین‌تکلیف ماشین آلات سنگین معدنی و کشاورزی متروک در گمرک بازرگان با ورود دستگاه قضا
مسئولان قضایی استان آذربایجان غربی از محل نگهداری ماشین آلات معدنی، راهسازی، کشاورزی و کشنده‌های موجود در محوطه گمرک بازرگان به منظور بررسی آخرین وضعیت آن‌ها بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر عتباتی رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی به همراه مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ومدیر عامل منطقه آزاد ماکو و تعدادی از مدیران استانی در پنجمین و آخرین برنامه سفر یک روزه کاری خود به شمال استان از محل نگهداری ماشین آلات معدنی، راهسازی، کشاورزی و کشنده‌های موجود در محوطه گمرک بازرگان به منظور بررسی آخرین وضعیت آن‌ها بازدید کرد.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی در حاشیه این بازدید بیان کرد: امروز در ادامه برنامه حضور در حوزه قضایی ماکو از مجموعه گمرک بازرگان با محوریت تعیین تکلیف وسائط نقلیه مربوط به ماشین آلات راهسازی، معدنی، کشاورزی و کشنده‌هایی که با توجه به مقررات گمرکی جزء کالا‌های متروک محسوب می‌شوند و جزء کالا‌هایی بوده که مورد نیاز جدی در حوزه فعالیت‌های معدنی، عمرانی و راهسازی می‌باشند بازدید به عمل آمد.

عتباتی ادامه داد: با مشورتی که با مجموعه‌های نظارتی، گمرک، منطقه آزاد و سایر مجموعه‌ها صورت گرفت و با توجه به تاکیدات ریاست معظم قوه قضائیه در راستای تعیین تکلیف اموال موجود در گمرکات و انبار‌های آن و استفاده حداکثری از ظرفیت این ماشین آلات خصوصاً امسال که نیاز به حمایت از تولید جدی‌تر است، برای تحقق فرمان مقام معظم رهبری با بررسی‌هایی که صورت گرفت به صورت کلی وسائط و تجهیزاتی که بالغ بر ۶۱۵ نوع از آن‌ها قابل استفاده در فعالیت‌های معدنی، عمرانی، ساختمانی و راهسازی همچنین برداشت محصولات کشاورزی می‌باشند با بررسی مبانی قانونی چه از حیث مسائل گمرکی، جمع آوری و فروش اموال تملیکی مصوب شد تجهیزاتی که برای کار معدن و امور عمرانی توسط خود فعالین این حوزه برای کار معدن وارد شده اند نه توسط افراد واسطه و دلال، به صورت مذاکره‌ای و با پرداخت کلیه حقوق دولتی و عوارض گمرکی و با تعهد فعالیت این دستگاه‌ها در معادن و کارگاه‌های عمرانی نسبت به تعیین تکلیف و تحویل آن‌ها اقدام شود.

رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان غربی افزود: بر اساس این تصمیم تعداد ۱۳۹ دستگاه ماشین آلات سنگین معدنی و کشاورزی متروک تعیین تکلیف شد وباقیمانده این تجهیزات و دستگاه‌ها اگر مشخص شود توسط افرادی غیر از معدن کاران و فعالین این حوزه وارد شده است از طریق تشریفات قانونی و اعمال ماده ۱ آیین نامه اجرائی قانون مقررات صادرات و واردات تعیین تکلیف خواهند شد.

عتباتی استان تاکید کرد: بعضی از این تجهیزات متاسفانه علیرغم اینکه مصوبات و دستورات قضایی در مورد آن‌ها صادر شده بود، غالب بر یک سال و بیشتر بلاتکلیف بودند که با این مصوبه در بازه زمانی نهایتاً ۱۵ روزه بخشی از آن‌ها که متعلق به معدن کاران بوده و صرفاً در فعالیت‌های معدنی و عمرانی مورد استفاده قرار می‌گیرند با دستورات قضایی که در این زمینه صادر خواهد شد و نظارت مجموعه‌های نظارتی و با مساعدتی که مجموعه گمرک و منطقه آزاد با مسئولیتی که در ماده ۶۵ برای مجموعه مدیریت منطقه آزاد در نظر گرفته شده ظرف مدت اعلامی تعیین تکلیف خواهند شد.

رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان غربی در پایان سخنان خود از مستقر شدن یکی از قضات دادگستری در گمرک بازرگان در آینده نزدیک نیز خبر داد و بیان داشت این قاضی بر حسن جریان امور در این گمرک نظارت مستمر خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->