اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

دستگیری دزد غارنشین مشهدی + عکس

  • کد خبر: ۱۶۱۹۹۱
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۵
دستگیری دزد غارنشین مشهدی + عکس

لیلا کوچک‌زاده | شهرآرانیوز؛ فقط دو ماه از آزادی‌اش از زندان مرکزی مشهد می‌گذرد. یک معتاد بی‌خانمان که سابقه‌دار هم هست، کجا را بعد از رهایی از بند می‌تواند برای زندگی انتخاب کند و به چه‌کاری می‌تواند مشغول شود؟

پس ترجیح می‌دهد داخل کانالِ آب در گوشه‌ای از مزارع کشاورزی شهرک طرق، جایی شبیه به غار برای خودش دست‌وپا کند. جایی نزدیک به کارگاه‌های خودرو‌های سنگین و تعمیرگاه. اما برای مخارج اعتیادش به پول نیاز دارد. طرق را به‌خوبی می‌شناسد و بار‌ها از این محدوده سرقت کرده است. برای جابه‌جایی اموال مسروقه، موتورسیکلت یکی از دوستانش را که خرده‌فروش مواد مخدر است، قرض می‌گیرد و شروع می‌کند به پرسه‌زنی در سطح شهرک طرق.

روز‌ها منازل خالی را شناسایی می‌کند و شبانه دخل وسایل خانه‌ها را می‌آورد، از اسباب و اثاثیه گرفته تا مواد غذایی. اما خیلی زود پلیس ردش را می‌زند. به مرکز فوریت‌های ۱۱۰ اعلام می‌شود که سارقی در ملک یکی از سازمان‌های تحقیقاتی در محدوده شهرک طرق دیده شده است. نیروی انتظامی سر می‌رسد و او را در حال سرقت تأسیسات آبیاری دستگیر می‌کند. در بازرسی از او ابزارآلات سرقت شامل اره، پیچ‌گوشتی و آچارآلات کشف می‌شود.

دستگیری دزد غارنشین مشهدی + عکس

به گفته فرمانده نیروی انتظامی مشهد از متهم درباره چند فقره سرقت منزل که به‌تازگی در محدوده شهرک طرق اتفاق افتاده، بازجویی می‌شود. اما این جوان سی‌وپنج‌ساله در بازجویی‌های اولیه، منکر هرگونه جرمی می‌شود، ولی سرانجام به شش فقره سرقت منازل خالی از سکنه در محدوده خیابان صاحب‌الزمان (عج)، ولی‌عصر و صفا اعتراف می‌کند.

همچنین سرهنگ احمد نگهبان بیان می‌کند که سارق پس از سرقت لوازم مسروقه، آن‌ها را با یک دستگاه موتورسیکلت به یکی از مزارع بزرگ همان محدوده منتقل می‌کرده و داخل غاری سه‌متری که داخل یک کانال آب بزرگ حفر کرده بوده، در زیر خاک پنهان می‌کرده است و برای اینکه محل جلب‌توجه نکند، ورودی آن را با خوار و خاشاک می‌پوشانده است! به گفته پلیس مشهد، در بازرسی از محل اختفای این متهم، مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل دستگاه جوش، دستگاه دلر، سنگ فرز، ظروف آشپزخانه و مقادیر زیادی خواروبار شامل قند، روغن و برنج هم کشف می‌شود.

در ادامه تحقیقات هم مشخص می‌شود که قسمتی از اموال مسروقه را برای تأمین هزینه‌های موادمخدر به دو ضایعاتی و یک سمساری در محدوده شهرک رجایی می‌فروخته است. سرهنگ نگهبان ادامه می‌دهد: عوامل انتظامی با کسب مجوز‌های لازم قضایی افراد مال‌خر را دستگیر و قسمتی از اموال مسروقه را که هنوز مال‌خران نفروخته بودند، کشف می‌کنند. این متهم پس از تشکیل پرونده برای کشف دیگر جرائم احتمالی به پایگاه جنوب پلیس آگاهی مشهد منتقل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->