معدن غیرفعال لاویج ۳ قربانی گرفت | ابهام درباره علت حضور جان‌باختگان (۵ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۸۲۲۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۴
لاویج
سه نفر شامگاه گذشته در معدن دیزین‌کلای لاویج در شهرستان نور بر اثر استنشاق گاز متان جان باختند؛ حادثه‌ای که با توجه به غیرفعال بودن معدن طی دست‌کم سه ماه گذشته، ابهاماتی درباره علت و نحوه حضور این افراد در محل ایجاد کرده و بررسی ابعاد آن در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حادثه‌ای مرگبار در معدن دیزین‌کلای لاویج از توابع بخش چمستان شهرستان نور، به جان‌باختن سه نفر بر اثر خفگی ناشی از گاز متان انجامید؛ حادثه‌ای که ابهامات درباره نحوه حضور این افراد در یک معدن غیرفعال را به وجود آورده و بررسی ابعاد آن در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گرفته است.

بر اساس اطلاعات اولیه، این حادثه شامگاه گذشته در معدن دیزین‌کلای لاویج رخ داد و سه نفر بر اثر استنشاق گاز متان جان خود را از دست دادند.

فوت سه نفر در این حادثه از سوی منابع محلی و مسئولان اورژانس شهرستان نور تأیید شده است.

پیگیری‌ها از منابع محلی و برخی مسئولان دستگاه‌های مرتبط نشان می‌دهد معدن دیزین‌کلای لاویج دست‌کم از سه ماه پیش تاکنون غیرفعال بوده است.

با وجود تأیید جان‌باختن سه نفر، تاکنون اطلاعات دقیقی درباره هویت و مشخصات جان‌باختگان و همچنین علت حضور آنان در این معدن غیرفعال اعلام نشده است.

بررسی ابعاد حادثه و علت دقیق وقوع آن از سوی دستگاه‌های مسئول در حال انجام است و جزئیات بیشتر پس از اعلام نظر کارشناسان منتشر خواهد شد.

سابقه حادثه در معدن دیزین‌کلای لاویج

معدن دیزین‌کلای لاویج پیش از این نیز سابقه وقوع حادثه داشته است. مرداد سال ۱۳۹۶ انفجاری در این معدن رخ داد که در جریان آن یک نفر جان خود را از دست داد.

اکنون با وقوع حادثه مرگبار دیگری در این معدن، بررسی وضعیت ایمنی محل، علت حضور افراد در معدن غیرفعال و چگونگی تجمع گاز متان از جمله محور‌هایی است که می‌تواند در روشن شدن ابعاد حادثه مؤثر باشد.

جزئیات این حادثه پس از تکمیل بررسی‌های کارشناسی و اعلام رسمی دستگاه‌های مسئول منتشر خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.