تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید!
سرخط خبرها

وزیر جنگ نتانیاهو از سفر به آمریکا منع شد

  • کد خبر: ۱۶۲۰۹۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۷
وزیر جنگ نتانیاهو از سفر به آمریکا منع شد
بنیامین نتانیاهو که خود پس از رسیدن به سمت نخست وزیری رژیم صهیونیستی در دولت جدید از سوی کاخ سفید به واشنگتن دعوت نشده، سفر وزیر جنگ خود را نیز ممنوع کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو در هفته‌های اخیر دو بار مانع سفر یوآو گالانت وزیر جنگ خود به آمریکا شده است که دلیل آن ظاهرا دعوت نشدن خود نخست وزیر تا بدین لحظه است.

این شبکه صهیونیستی به نقل از یک منبع آگاه آمریکایی و یک منبع اسرائیلی اعلام کرد که نتانیاهو به گالانت گفته که نباید دو دعوت به واشنگتن و نیویورک برای دیدار با مقام‌های امنیتی را بپذیرد.

این گزارش می‌افزاید که ممنوعیت سفر وزیر جنگ به آمریکا به عنوان متحد اصلی اسرائیل غیر معمول است و می‌تواند پیامد‌های امنیتی داشته باشد.

هرچند بر اساس گزارش این شبکه صهیونیستی، گالانت در هفته‌های اخیر با مقام‌های دفاعی آمریکا در اسرائیل ملاقات داشته است.

در بحبوحه کودتای اصلاحات قضایی در سرزمین‌های اشغالی، کاخ سفید تا کنون از دعوت نتانیاهو به آمریکا خودداری کرده است.

دفتر گالانت از اظهار نظر در مورد این گزارش خودداری کرد درحالیکه دفتر نتانیاهو این گزارش را غیردقیق خواند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->