لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش آمریکا به سفر رئیسی به سوریه

  • کد خبر: ۱۶۲۱۳۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳
واکنش آمریکا به سفر رئیسی به سوریه
معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به سفر رییس جمهور ایران به دمشق، با مطرح کردن ادعا‌هایی مداخله‌جویانه علیه نقش ایران و سوریه در منطقه، روابط این دو کشور را «نگران‌کننده» تلقی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه آن منتشر شده است، در پاسخ به این که چه نظری درباره سفر سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور ایران به سوریه دارد، با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه روابط ایران و سوریه گفت: تداوم عمیق‌تر شدت روابط ایران و اسد باید نه‌تن‌ها برای متحدان و شرکای ما و کشور‌های منطقه، بلکه باید برای سراسر جهان نگران‌کننده باشد.

وی در راستای سیاست‌های ایران هراسی، ادعا کرد دو کشور نه‌تن‌ها در کشور‌های مجاورشان، بلکه در کل منطقه در فعالیت‌های مخرب و ثبات‌زدا نقش داشته‌اند.

پاتل در اظهاراتی کینه توزانه علیه دولت اسد گفت: ما همچنان بر این باوریم که روابط با رژیم اسد را عادی‌سازی نکنیم. از عادی‌سازی روابط دیگران با دمشق نیز حمایت نمی‌کنیم و این موضوع را به وضوح به شرکایمان گفته‌ایم. آمریکا بر این باور است که راهکار سیاسی تبیین شده در قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل تنها راهکار شدنی برای این درگیری در سوریه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->