ویدئو | صحبت های محمدجواد ظریف در مورد انتخاب کابینه دولت چهاردهم آمریکا در شورای امنیت: غیرنظامیان فلسطینی در جهنم زندگی می‌کنند گوترش در نشست شورای امنیت: وضعیت غزه یک لکه ننگ برای همه است ظریف: ما صرفاً یک بازوی مشورتی هستیم | انتخاب وزرا حق رئیس جمهور است آخرین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور رهبر انقلاب +عکس و فیلم حمله مقاومت اسلامی عراق به بندر اشغالی «ایلات» (۲۷ تیر ۱۴۰۳) حریق گسترده در یک مرکز خرید در چین ۶ کشته برجای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تعداد بازداشتی‌های کرانه باختری به بیش از ۹۷۰۰ نفر افزایش یافت هنیه تعلیق گفتگو‌ها از سوی حماس را رد کرد ۵۰ هزار و ۴۰۸ شهید و زخمی حاصل هفت سال تجاوز ائتلاف عربستان به یمن باقری: شورای امنیت با تصویب قطع‌نامه‌ الزام‌آوری، اسرائیل را مجبور به توقف جنگ در غزه کند ایران، حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه القاهره در غزه را محکوم کرد تاکید بر آتش بس در غزه در نشست شورای امنیت سازمان ملل رسانه های صهیونیستی: نصرالله تهدیدهای خود را شدت بخشیده است نماینده فلسطین در سازمان ملل: جنگ غزه بزرگترین کشتار دسته جمعی تاریخ است آیا ادارات و بانک‌های لرستان فردا پنجشنبه (۲۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ واکنش جهاد اسلامی به ادعای رژیم صهیونیستی درباره علت بمباران ۲ مدرسه ارمنستان از امضای پیمان صلح با جمهوری آذربایجان حمایت کرد رئیس جمهور منتخب بر اجرای توافقات صورت گرفته با ازبکستان تاکید کرد وزیر ارتباطات با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد+ جزئیات
سرخط خبرها

سازمان ملل حملات طالبان به رسانه‌های افغانستان را محکوم کرد

  • کد خبر: ۱۶۲۲۳۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
سازمان ملل حملات طالبان به رسانه‌های افغانستان را محکوم کرد
سازمان ملل متحد ۳ مه به مناسبت «روز جهانی آزادی مطبوعات» با ابراز نگرانی نسبت به آیندۀ رسانه‌ها در افغانستان اعلام کرد که رفتار توأم با ارعاب و تهدید و حملات طالبان به خبرنگاران افغان «غیرقابل قبول» است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از آسوشیتدپرس، این سازمان همچنین نسبت به آینده رسانه های افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بسیاری از خبرنگاران پس از تسلط طالبان در اوت ۲۰۲۱، با بسته شدن رسانه ها به دلیل کمبود بودجه یا به دلیل ترک کشور، شغل خود را از دست دادند. زنان روزنامه نگار به دلیل ممنوعیت های کاری و محدودیت های سفر با مشکلات بیشتری روبرو هستند.

طالبان در دوران حکومت قبلی خود در اواخر دهه ۱۹۹۰، اکثر تلویزیون، رادیو و روزنامه ها را در کشور ممنوع کردند.

رزا اوتونبایوا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان، گفت که این روز لحظه ای برای نشان دادن همبستگی با خبرنگاران افغان است که تلاش می کنند گزارش مستقل را حفظ کنند.

اوتونبایوا گفت: "خبرنگاران مجبور به اتخاذ تصمیمات بر اساس ترس و نه منافع عمومی می شوند." "ارعاب، تهدید و حمله مداوم بر روزنامه نگاران غیرقابل قبول است. ما از طالبان می خواهیم که در عمل آزادی و استقلال کشور ، رسانه‌ها و ایمنی خبرنگاران، زنان و مردان به طور یکسان را تضمین کنند.»

مهجار فراهی معاون وزیر صدا و سیما طالبان با رد این که خبرنگاران در افغانستان با موانع روبرو هستند، گفت که رسانه ها فعالیت های خود را به صورت عادی انجام می دهند.

فراهی به آسوشیتدپرس گفت: "مطبوعات افغانستان نسبت به گذشته پیشرفت کرده اند و ما همچنان در تلاش هستیم تا مشکلات رسانه ها را حل کنیم." ما خود را موظف به پاسخگویی به هر تبلیغاتی نمی‌دانیم.»

گزارشگران بدون مرز، در آخرین فهرست جهانی آزادی مطبوعات که روز چهارشنبه منتشر شد، افغانستان را از میان ۱۸۰ کشور در رتبه ۱۵۲ قرار داده است. این سازمان گفت که محیط برای خبرنگاران همچنان بدتر می شود و زنان روزنامه نگار "به معنای واقعی کلمه از زندگی عمومی حذف شده اند."

در این گزارش همچنین آمده است که فعالیت ۴۳ درصد از رسانه‌های افغانستان پس از تسلط طالبان در آگوست ۲۰۲۱ متوقف شده و از ۱۰ هزار و ۷۸۰ نفری که پیش از اشغال کابل به دست طالبان در اتاق‌های خبر افغانستان کار می‌کردند (۸۲۹۰ مرد و ۲۴۹۰ زن)، تنها ۴۳۶۰ نفر تا دسامبر ۲۰۲۲ میلادی همچنان مشغول به کار بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->