پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

فرماندار تایباد: با اجرای طرح جامع پایانه مرزی دوغارون صادرات رونق خواهد گرفت

  • کد خبر: ۱۶۲۴۲۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
فرماندار تایباد: با اجرای طرح جامع پایانه مرزی دوغارون صادرات رونق خواهد گرفت
فرماندار شهرستان تایباد گفت: اجرای طرح جامع پایانه مرزی دوغارون علاوه بر اینکه رونق صادرات را در پی دارد، واحدهای مستقر در پایانه مرزی را نظام‌مند می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی دونده با ایسنا با اشاره به اجرای طرح جامع پایانه مرزی دوغارون خاطرنشان کرد: «طرح جامع پایانه مرزی دوغارون یکی از طرح‌هایی بود که سال گذشته و پس از ۱۰ سال به تصویب رسید. اعتباری که برای فاز اول این پروژه تخصیص یافت ۲۰۸۰ میلیارد ریال بود که قرار است این اعتبارات در حوزه عمرانی و تغییر ساختاری هزینه شود.»

فرماندار شهرستان تایباد بیان کرد: بهمن‌ ماه پارسال با حضور استاندار خراسان رضوی کلنگ پروژه طرح جامع پایانه مرزی دوغارون به زمین زده شد و از آن زمان تاکنون تجهیز کارگاه و فازبندی‌ها انجام شده و پیمانکار نیز در حال انجام کار است.

وی تصریح کرد: گمرک دوغارون یکی از سه گمرک برتر خراسان رضوی و حتی کشور است که روزانه حدود ۷۰۰ دستگاه تریلی حامل انواع بارهای صادراتی و ترانزیتی صادرات به افغانستان و کشورهای آسیای میانه را از طریق آن انجام می‌دهند.

دونده با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم این بازار اقتصادی که برای کشور فراهم شده را توسعه دهیم، گفت: مرز دوغارون تنها برای شهرستان آورده اقتصادی ندارد بلکه یکی از گمرک‌های مهم و حائز اهمیت کشور است. اکنون نیاز بازار کشور افغانستان و آسیای میانه از این گذر مرزی تامین می‌شود؛ قطعا با تغییرات زیرساختی که در مرز دوغارون در حال روی دادن است، بستر مناسبی برای ایجاد اشتغال مردم شهرستان و صادرات فراهم خواهد شد.

وی از ورود و خروج روزانه ۳۵۰۰ نفر از مرز دوغارون خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم با بهره‌برداری کامل از این طرح، شاهد جهش اقتصادی و رونق ایجاد اشتغال در شهرستان تایباد باشیم. طرح جامع پایانه مرزی دوغارون یکی از مهم‌ترین پروژه‌های بزرگ کشور است که سرعت در مراحل ساخت آن باید با تلاش و هم‌افزایی همه دستگاه‌های متولی انجام گیرد.

فرماندار تایباد با اشاره به اینکه مرز دوغارون در خصوص مسائل امنیتی هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، افزود: ساماندهی پایانه مرزی دوغارون تایباد در مجموع با تاسیسات مختلف در پهنه‌ای به مساحت ۳۰ هکتار اجرا می‌شود.

بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی طرح جامع پایانه مرزی دوغارون به عنوان مهم‌ترین گذرگاه مرزی ایران با افغانستان، اسفند سال ۱۴۰۰ در شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور به تصویب رسید.

پایانه مرزی دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان یکی از پنج گذرگاه مرزی زمینی برتر کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->