گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟
سرخط خبرها

قیمت خرید تضمینی گندم چه زمانی اعلام می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۶۲۳۳۲
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۲
قیمت خرید تضمینی گندم چه زمانی اعلام می‌شود؟
با وجود گذشت یک هفته از تعیین قیمت خرید تضمینی گندم در شورای قیمت گذاری، هنوز قیمت این محصول استراتژیک به صورت رسمی اعلام نشده و برای بسیاری از کشاورزان سوال است که چرا قیمت جدید اعلام نمی‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، چهارشنبه هفته گذشته پس از کشمکش‌های بسیار در خصوص تعیین قیمت خرید تضمینی گندم، شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی قیمت نهایی گندم را تعیین و مصوب کرد.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی اعلام کرد که تصمیمات خوبی برای قیمت گندم گرفته شده و گندمکاران منتظر خبرهای خوب باشند.
وی همچنین گفته بود که بر اساس قانون، قیمت خرید تضمینی توسط وزیر جهاد کشاورزی تا حداکثر یک هفته اعلام خواهد شد.

رئیس بنیادملی گندمکاران هم با اشاره به اینکه بعد از تصویب قیمت گندم در شورای قیمت‌گذاری وزیر جهاد کشاورزی فرصت دارد طی مدت یک‌ هفته قیمت جدید را اعلام کند، گفت که قیمت خرید تضمینی گندم تا چهارشنبه این هفته اعلام خواهد شد.

آن‌طور که اعضای شورای قیمت‌گذاری می‌گویند وزیر جهاد کشاورزی یا همان رئیس شورا موظف است در مدت یک هفته پس از تعیین قیمت خرید تضمینی، قیمت نهایی را اعلام کند. این در حالی است که دو روز از مهلت اعلام قیمت خرید تضمینی گندم گذشته‌ و هنوز خبری نیست.

باوجود اینکه بسیاری از فعالان بخش کشاورزی هشدار داده‌اند که هر یک روز تاخیر در اعلام قیمت می‌تواند انگیزه کشاورزان را برای کشت سال بعد کم، قاچاق را زیاد، گندم را تبدیل به خوراک دام و طیور کند و در نهایت کشور نیازمند واردات شود ولی دقیقا مشخص نیست که چرا مسئولان قیمت خرید تضمینی گندم را اعلام نمی‌کنند. 

با توجه به اینکه گندم یکی از محصولات اساسی و استراتژیک است و توجه به آن می تواند منجر به خودکفایی کشور در تولید این محصول شود و همچنین در راستای تحقق شعار سال" مهار تورم، رشد تولید" لازم است هرچه سریع تر قیمت جدید اعلام شود تا کشاورزان از سردرگمی خارج شوند و برای کشت سال بعد با انگیزه بیشتر اقدام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->