حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: دولت شفاف اعلام کند چه تعداد خودرو از خودروسازان خارج از نوبت گرفته است؟

  • کد خبر: ۱۶۲۳۴۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
نماینده مجلس: دولت شفاف اعلام کند چه تعداد خودرو از خودروسازان خارج از نوبت گرفته است؟
نماینده مردم ملایر در مجلس با انتقاد از رویه برخی چهره‌ها و رسانه دولت علیه مجلس گفت: آن‌هایی که نمایندگان مجلس را متهم به دریافت خودرو کرده‌اند، هر مدرکی دارند را به نهاد‌های قانونی و قضایی ارائه کنند، اما با اظهار نظرهایشان باعث تشویش افکار مردم نشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، احد آزادی خواه نماینده مردم ملایر در مجلس، در پاسخ به اظهارات بازرس ویژه رئیس جمهور، گفت: موضوع تحویل خودرو به نمایندگان، در قبال پس گرفتن امضاء متاسفانه به ادبیات جاری در رسانه‌های کشور تبدیل شده در حالی که تا کنون هیچ خبر دقیقی در این زمینه به دست مردم نرسیده و برخی افراد که سابقه‌ای در کار‌های نظارتی دارند مانند بازرس ویژه رئیس جمهور با اظهارات خود ذهن‌ها را علیه تمامی نمایندگان مشوش کرده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید واقعیت‌ها برای مردم بیان شود، ادامه داد: اگر آقای درویشیان اطلاعات دقیقی دارد باید از طریق مجاری قانونی مانند هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و کمیسیسون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس آن را پیگیری کند.

وی با تاکید بر اینکه نمایندگان مردم در مجلس با توجه به این اظهارات اعتقاد دارند طی نامه‌ای رسمی اسامی افرادی که خودرو دریافت کرده‌اند اعلام شود، افزود: به عنوان کسی که از ابتدا به دنبال شفافیت بوده‌ام اکنون نیز در این مورد خواستار شفافیت هستم و برای احیای حیثیت خود به بازرس ویژه رییس جمهور تاکید می‌کنم با هماهنگی دستگاه‌های قضایی فهرستی که در اختیار دارد را ارائه و تبیین کند دریافت خودرو در قبال پس گرفتن امضاء بوده است یا خیر؟

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه هیچگونه خودرویی تحویل نگرفته‌ام و هرگز نیز چنین کاری را نمی‌کنم؛ تصریح کرد: بهتر است اعلام شود که ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط دولتی نیز از خودروسازان داخلی یا نمایندگی‌های خودرو سازی، خودرو دریافت کرده‌اند یا خیر؟ از سوی دیگر مردم بدانند توسط نهاد‌های دولتی نیز خودرو خارج از نوبت تحویل گرفته شده است یا خیر؟ شفافیت محدود برای مردم کارایی ندارد و شفافیت باید در ارکان و بدنه دولت و مجلس باشد.

آزادی‌خواه با تاکید بر اینکه اینگونه نظارت‌ها برخلاف رویه همدلی قوا است، عنوان کرد: قاعده بر این است که اظهارنظر‌های این چنینی باید از طریق مجاری قانونی باشد تا ذهن‌ها نسبت به قوا مشوش نشود و مردم به خوبی واقعیت را بشناسند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->