هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) واکنش شاعران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در خاک ایران واکنش هنرمندان به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای خنثی‌سازی جنگ روانی نقش‌آفرینی کنند ابراهیم حاتمی‌کیا: اینک وقت دفاع از این حریم قدسی است چهارمين جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) برگزیدگان خود را شناخت درخشش خبرنگاران شهرآرا در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) ۷۳ برگزیده در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) اهدای اولین نشان سپاس موزه سینما به بیژن محتشم، چهره‌پرداز پیشکسوت ناصر علیخواه، نویسنده و پژوهشگر، در ۸۶سالگی درگذشت سردار اشعری: ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی استان‌های خراسان منتشر شده است مقاومت از فرهنگ غدیر الهام گرفته است
سرخط خبرها

«محمد فیلی» از بیمارستان مرخص شد

  • کد خبر: ۱۶۲۳۵۳
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۲
«محمد فیلی» از بیمارستان مرخص شد
محمد فیلی، هنرمند پیشکسوت کشورمان که به تازگی عمل جراحی سنگینی را پشت سر گذاشته است از بیمارستان ترخیص شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این بازیگر که به دلیل عارضه مغزی شنبه، ۹ اردیبهشت تحت عمل جراحی قرار گرفت با اعلام اینکه شامگاه پنجشنبه، ۱۴ اردیبهشت از بیمارستان مرخص شده است، اظهار کرد: خدا را شکر وضعیتم خیلی خوب است. یک کادر عالی و حرفه‌ای پزشکی تمام تلاششان را به کار بستند و ۲۴ ساعته مراقبم بودند تا من از این مسیر عبور کنم. پنجشنبه شب از بیمارستان مرخص شدم، اما تا ۲۴ اردیبهشت باید در منزل تحت نظر و استراحت مطلق باشم و تکان نخورم. بعد از آن دوباره به پزشک مراجعه کنم و بعد از یک چکاپ کامل ببینیم نظر پزشک چیست و آیا می‌توانم کارهایم را ادامه بدهم.

فیلی گفت: فعلا فضای منزل استریل شده تا هیچگونه ویروس و میکروبی به بدنم وارد نشود تا زمانی که به پزشک مراجعه کنم. به هر حال عمل سنگین و خطرناکی داشتم با ریسک بالا، اما واقعا خداوند هوایم را داشت و به لطف دعای مردم عزیزم، دوستان و خانواده کمکم کرد و از این مسیر عبور کردم.

این بازیگر یادآور شد: بعد از اینکه آخر این ماه چکاپ کامل شوم اگر ممنوعیتی نباشد به امید خدا می‌توانم به کارم برگردم. دوست دارم مجدد تاکید کنم و از دکتر حسینی، رییس مرکز بهداشت صداوسیما تشکر ویژه داشته باشم که واقعاً ۲۴ ساعته پیگیر کارهایم بودند تا بتواند راه حلی خوب و ساده پیدا کند که خطری برایم نداشته باشد. همچنین دوستان دیگرم نیز جویای احوالم بودند. خیلی‌ها به ملاقاتم آمدند، خیلی‌ها تماس گرفتند. از وزارت ارشاد، صندوق هنر و تلویزیون به عیادتم آمدند. از همه تشکر می‌کنم با وجود اینکه انتظاری از کسی نداشتم، اما همه جویای احوالم بودند.

او سپس بر لزوم توجه به هنرمندان پیشکسوت سینما و تلویزیون اشاره و تاکید کرد: هنرمندان پیشکسوت سرمایه‌های سینما و تلویزیون این کشور هستند و واقعاً نیاز به حمایت دارند، چه مادی و چه عاطفی؛ به خصوص هنرمندانی که بیشتر در تنگنای مالی هستند و نیاز به توجه بیشتری دارند. امیدوارم حمایت از هنرمندان همیشگی باشد و تداوم داشته باشد. از خدا می‌خواهم در مرحله اول هیچکس بیمار نشود، هیچ هنرمندی مریض نشود. هنرمندانی که در تنگنا هستند وقتی بیمار می‌شوند واقعاً شرایط برایشان سخت است.

محمد فیلی که پیش از عمل جراحی مشغول بازی در سریال «سلمان فارسی» بود، در پایان اعلام کرد: به محض اینکه حالم بهتر شود و پزشکان اجازه کار بدهند به پروژه «سلمان فارسی» بر می‌گردم تا ان شاءالله کارم را شروع کنم. کار ما همین است، کار دیگری که نداریم. هر چه داریم برای مردم است.

گفتنی است: محمد فیلی بازیگر پیشکسوت کشورمان دو هفته اخیر با بروز نشانه‌های بیماری و درد در ناحیه قفسه سینه در بیمارستان لاله تهران بستری شد و با تشخیص مشکل انسداد در شریان‌ها توسط پزشکان، این هنرمند تحت عمل جراحی آنژیو قلب قرار گرفت که خوشبختانه عمل موفقیت آمیز بوده است.

فیلی شنبه، همچنین نهم اردیبهشت ماه از ناحیه مغز تحت عمل جراحی قرار گرفت.

این بازیگر این روز‌ها سریال «گیلدخت» را روی آنتن شبکه یک سیما دارد و مجموعه «رعد و برق» به کارگردانی بهروز افخمی و سریال در دست ساخت «سلمان فارسی» ساخته داود میرباقری از او در نوبت پخش است.

«روزی روزگاری»، «تفنگ سرپُر»، «مختارنامه»، «پرستاران»، «هشت و نیم دقیقه»، «دنگ و فنگ روزگار» و. از دیگر سریال‌های این هنرمند هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->