پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوانزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما
سرخط خبرها

روسیه برای آغاز پرواز مستقیم به اصفهان و شیراز اعلام آمادگی کرد + ویدئو

  • کد خبر: ۱۶۲۴۸۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
روسیه برای آغاز پرواز مستقیم به اصفهان و شیراز اعلام آمادگی کرد + ویدئو
سفیر ایران در روسیه به مذاکرات مقام های تهران و مسکو برای توسعه خطوط پروازی مستقیم بین شهرهای مختلف دو کشور اشاره کرد و گفت:‌ روس‌ها تمایل دارند مسیرهای پروازی مستقیم بین این کشور با شهرهای گردشگری ایران همچون اصفهان، شیراز و برخی جزایر جنوبی کشورمان برقرار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم جلالی افزود: هم اینک تنها پرواز مستقیم بین پایتخت‌های دو کشور برقرار است که به وسیله شرکت‌های هواپیمایی ماهان ایران، ایرفلوت و نورد ویند روسیه انجام می‌شود.

وی گفت: به نظر می‌رسد که پرواز‌ها را باید به شهر‌های دیگر غیر از پایتخت‌های دو کشور نیز گسترش دهیم.

سفیر ایران در روسیه گفت: به عنوان نمونه، استان گیلان با استان آستراخان در روسیه ارتباطات دیرینه‌ای دارد که این ارتباطات بیشتر دریایی بوده است و به صورت هوایی هم می‌تواند بین رشت – آستراخان برقرار شود و یا در کازان (قازان) که ایران در این شهر هم همچون آستراخان دارای کنسولگری است.

جلالی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم که این مسیر‌های پروازی را ایجاد کنیم و در این راستا، رفت و آمد‌هایی توسط مسئولان هوانوردی دو کشور به صورت مستمر در حال انجام است و همکاری‌ها در این عرصه در حال گسترش است.

وی از سن پترزبورگ روسیه به عنوان دیگر گزینه احتمالی برقراری پرواز‌های مستقیم جدید بین دو کشور نام برد و ادامه داد: ایران و روسیه نیاز‌های متقابلی در حوزه حمل و نقل هوایی دارند که در حال رفع آن‌ها با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر هستیم.

روند‌ها برای جذب گردشگران روس شتاب گیرد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو گفت: با توجه به شرایط بین المللی، باید از فرصت کنونی برای جذب گردشگران کشور روسیه در ایران استفاده مطلوبی داشته باشیم و روند‌ها در این زمینه شتاب گیرد.

جلالی افزود: چندین میلون گردشگر روس سالانه به کشور‌های مختلف می‌رفتند که پس از جنگ اوکراین، امکان رفتن به آن کشور‌ها را ندارند، از این رو، ایران می‌تواند مقصد خوبی برای آن‌ها باشد؛ البته نیازمند تأمین امکانات و زیرساخت‌های مناسب در کشورمان نیز هستیم.

لغو روادید گروهی؛ طرف روس در انتظار پاسخ ایران

سفیر ایران در روسیه در ادامه با اشاره به لغو روادید گردشگری گروهی دو کشور از ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی (دی ماه ۱۴۰۱) گفت: جذب حداکثری گردشگران روس می‌تواند ممکن باشد، به ویژه در مقطع کنونی که لغو روادید گردشگری گروهی را از اول سال ۲۰۲۳ شروع کرده ایم.

وی ادامه داد: یک گام در اجرای این توافق دو کشور باقی مانده است؛ طرف روس، شرکت‌های معتبر خود را به ایران معرفی کرده و منتظر است که اقدام متقابلی برای معرفی شرکت‌های معتبر ایرانی به روسیه انجام شود.

جلالی خاطرنشان کرد: امیدواریم وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سریعتر لیست شرکت‌های مورد نظر را ارائه کند تا با نهایی شدن توافق دوجانبه، گردشگران گروهی بدون روادید بتوانند وارد دو کشور شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->