عراقچی: اسنپ‌بک مشکل را حل نخواهد کرد و پیچیدگی‌ها را افزایش می‌دهد نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۰ پروژه مهم فضایی کشور در چه شرایطی است؟

  • کد خبر: ۱۶۲۵۰۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
۱۰ پروژه مهم فضایی کشور در چه شرایطی است؟
رئیس سازمان فضایی ایران، آخرین وضعیت ۱۰ پروژه مهم فضایی کشور را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن سالاریه درباره آخرین وضعیت پروژه‌های سازمان فضایی ایران، اظهار داشت: در حوزه ماهواره‌های سنجشی، نمونه دوم ماهواره پارس ۱ (Pars ۱-B) در حال گذراندن مراحل پایانی است و امسال برای پرتاب تحویل سازمان فضایی ایران می‌شود.

این مقام مسوول بیان‌داشت: ماهواره ظفر ۲ نیز پس از گذراندن مراحل تست‌های نهایی، تقریبا آماده تحویل شده و در سال جاری به منظور پرتاب، تحویل گرفته خواهد شد.

وی افزود: همچنین در حوزه سنجشی، با توجه به اینکه نمونه پروازی ماهواره طلوع ۳ با دقت تصویربرداری پنج متر تک طیفی و ۱۰ متر چند طیفی سال گذشته رونمایی شد، پروژه طراحی و ساخت ماهواره طلوع ۴ نیز امسال آغاز خواهد شد که ویژگی‌های طلوع ۴ نسبت به طلوع ۳ بهتر خواهد بود و ارتقا خواهد یافت.

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه در حوزه سنجش از دور سازمان فضایی ایران آماده همکاری با بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان است، تصریح کرد: معتقدیم که با توجه به رشدی که بخش خصوصی در سالیان اخیر در حوزه فضایی داشته، می‌توان از ظرفیت‌های موجود در این بخش در جهت توسعه صنعت فضایی استفاده کرد.

سالاریه ادامه‌داد: در حوزه ماهواره‌های مخابراتی، نمونه کیفی ماهواره مخابراتی ناهید ۲ سال گذشته تحویل داده شد و امسال نیز نمونه پروازی این ماهواره جهت پرتاب تحویل سازمان فضایی ایران خواهد شد. همچنین فاز طراحی و ساخت نسل بعدی ماهواره ناهید که تحت عنوان ناهید ۳ شناخته می‌شود نیز امسال کلید خواهد خورد.

وی خاطرنشان کرد: درباره ماهواره ناهید ۱ نیز سازمان فضایی ایران با توجه به ماموریت‌هایی که برای این ماهواره پیش بینی کرده است، به دنبال توسعه و بهینه‌سازی آن هستیم تا قابلیت صنعتی شدن را پیدا کرده و فرایند تولیدی شدن آن انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: امسال فرآیند طراحی و ساخت ماهواره ایرانست ۱ که یک ماهواره مخابراتی با قابلیت به کاربردن در ارتفاعات بالاست آغاز می‌شود و نخبگان صنعت فضایی با طراحی و ساخت این ماهواره، گام موثری در پیشبرد صنعت فضایی برخواهند داشت.

سالاریه اضافه کرد: بلوک انتقال مداری سامان که تست زیرمداری آن سال گذشته با موفقیت کامل انجام شد، امسال نمونه پروازی آن تحویل سازمان فضایی می‌شود. این بلوک در واقع جهت انتقال محموله‌های فضایی به خصوص ماهواره‌های سنگین مخابراتی بین مدارات زمین طراحی شده است. البته فاز طراحی و ساخت بلوک انتقال مداری سامان ۲ که قابلیت‌های بالاتری از جمله انتقال ماهواره به مدار GSO را دارد، امسال آغاز خواهد شد.

وی درباره چگونگی تعامل سازمان فضایی با بخش خصوصی نیز اظهار داشت: در حال حاضر ارتباط بسیار خوبی میان سازمان فضایی و شرکت‌های دانش بنیان بخش خصوصی برقرار شده و ما حتی مجوز‌های لازم به‌منظور انعقاد قرارداد خرید تضمینی تصاویر از بخش خصوصی را دریافت کرده‌ایم و قصد داریم که در سال جاری قرارداد‌های لازم را با بخش خصوصی در این زمینه منعقد کنیم. البته غیر از این، فرایند واگذاری پروژه منظومه شهید سلیمانی (IOT) به بخش خصوصی هم در حال طی شدن است.

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه پروژه‌های دیگری در حوزه سنجشی و مخابراتی هم وجود دارد که در آینده اطلاع رسانی خواهد شد، خاطرنشان‌کرد: مشخصات فنی و ویژگی‌های ماهواره‌ها و دستاورد‌هایی که امسال تحویل داده می‌شود و یا فاز ساخت آن‌ها آغاز می‌شود، در آینده به مرور اعلام خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->