آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش جان باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم
سرخط خبرها

سارق تهرانی کفش هایش را هم در قمار باخت

  • کد خبر: ۱۶۳۲۸۷
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
سارق تهرانی کفش هایش را هم در قمار باخت
سارق قمار‌باز که به اتهام سرقت از مسافربران شخصی بازداشت شده، مدعی است همه زندگی‌اش حتی کفش‌های کتانی‌اش را هم در قمار باخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل به مأموران پلیس تهران خبر رسید رهگذران پیکر نیمه‌جان مرد میانسالی را در یکی از خیابان‌های اطراف محله مولوی پیدا و برای درمان به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

با اعلام این خبر، تیمی از مأموران پلیس برای بررسی موضوع راهی بیمارستان شدند و در آنجا دریافتند مرد تحت درمان راننده خودروی سواری است که مرد مسافرنمایی او را با داروی مسموم بیهوش و خودرویش را سرقت کرده است.

شاکی پس از بهبودی از متهم به اتهام آدم‌ربایی، ضرب و جرح و سرقت مقرون به آزار شکایت کرد و گفت: «با خودروی پرایدم مسافرکشی می‌کردم که شب حادثه مرد جوانی در منطقه یافت‌آباد خودروی مرا به صورت دربست کرایه کرد تا او را به خیابان مولوی برسانم. او داخل خودرو با من گرم گرفت و در میانه راه هم خواست کنار دکه‌ای توقف کنم تا یک لیوان چای یا نسکافه بخرد. او گفت سردرد دارد و وقتی چای می‌خورد حالش خوب می‌شود. کنار دکه‌ای خودرو را نگه داشتم و او هم دو لیوان نسکافه خرید و به داخل خودرو برگشت. وقتی نسکافه را خوردم سرم سنگین شد. او مرا کتک زد و پشت فرمان خودرویم نشست و دقایقی بعد دیگر چیزی نفهمیدم تا اینکه دو روز بعد در بیمارستان به هوش آمدم.»

با شکایت راننده پراید، پرونده به دستور قاضی وحید ناصری، بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران برای شناسایی سارق در اختیار تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. مأموران پلیس در بررسی‌های میدانی هیچ ردی از خودروی سرقتی و متهم پیدا نکردند، اما با چهره‌نگاری به رد متهم سابقه‌داری به نام پیمان رسیدند که چندین سابقه سرقت خودرو به شیوه بیهوش کردن راننده خودرو در کارنامه‌اش ثبت شده بود.

مأموران در بررسی‌های بعدی دریافتند متهم چند ماه قبل به اتهام سرقت مقرون به آزار خودروی پژویی بازداشت شده و به زندان افتاده و در دادگاه هم به ۱۵ سال حبس محکوم شده است.

بدین ترتیب مأموران، متهم را از زندان تحویل گرفتند و برای بازجویی به اداره پلیس منتقل کردند.

متهم صبح دیروز به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و مقابل قاضی وحید ناصری، بازپرس شعبه چهارم به جرم خود اقرار کرد.

گفتگو با متهم

فکر نمی‌کرد در زندان هم به اتهام سرقت‌های سریالی شناسایی و دوباره پس از بازجویی و دادگاهی به محکومیتش اضافه شود. متهم به گفته خودش معتاد به قمار است و در قمار تمام زندگی‌اش و همه دار و ندارش را باخته است و وقتی پولی برای قمار نداشته سرقت می‌کرده تا با وسایل سرقتی قمار کند.

*پیمان خودرو‌های سرقتی را چند می‌فروختی؟

من نمی‌فروختم. واقعیتش با وسایل سرقتی قمار می‌کردم. ابتدا وسایل داخلش را باز و با آن قمار می‌کردم. وقتی می‌باختم خود خودرو را قمار می‌کردم و معمولاً هم می‌باختم. البته گاهی هم می‌بردم، اما ذات قمار باخت است و کسی پیدا نمی‌شود که از قماربازی پول در بیاورد.

*چه شد که قمارباز شدی؟

از دوران نوجوانی حدود ۱۵ ساله بودم که در قهوه‌خانه‌ها با دوستانم قمار را برای تفریح شروع کردم، اما کم‌کم به آن معتاد شدم، به‌طوری‌که تمام پول توجیبی‌ام را قمار می‌کردم و می‌باختم، در آخر هم دست خالی به خانه برمی‌گشتم. قمار تمام زندگی من شده بود و حتی بعد‌ها هم که در کار خرید و فروش لباس فعالیت داشتم همه درآمدم را قمار می‌کردم.

*متأهلی؟

بله، اما همسرم از من طلاق گرفته است.

*چرا؟

چند سال قبل ازدواج کردم، فکر می‌کردم دست از قمار بردارم، اما معتاد به قمار شده بودم و نمی‌توانستم دست از قماربازی بردارم. همه زندگی‌ام را در قمار باختم؛ خودرو و خانه‌ام را باختم، حتی وقتی اجاره‌نشین شدم، پول پیش خانه‌ام را هم باختم. همسرم از دست کار‌های من خسته شده بود و در نهایت هم شش سال قبل از من جدا شد و الان همراه دختر هشت ساله‌ام زندگی می‌کند.

*بدترین خاطره قماربازیت چه بود؟

یک‌بار هر چقدر پول داشتم، باختم. آن روز کفش‌های کتانی‌ام را که تازه خریده بودم و قیمتی هم بود قمار کردم و آن را هم باختم. هوا سرد بود و در نهایت کاپشنم را قمار کردم و آن را هم باختم و در آن هوای سرد بدون کفش و کاپشن به خانه برگشتم.

*چند بار به اتهام سرقت دستگیر شده‌ای؟

دقیق نمی‌دانم، اما فکر کنم چهار یا پنج بار سابقه دستگیری دارم.

*آخرین بار کی از زندان آزاد شدی؟

حدود یک سال قبل وثیقه گذاشتم و از زندان بیرون آمدم. من به ۱۰ سال زندان محکوم شدم و بیرون آمدم تا از شاکیان رضایت بگیرم، اما دوباره مرتکب سرقت شدم و به زندان افتادم. این‌بار به ۱۵ سال حبس محکوم شدم، اما فکر نمی‌کردم در زندان دوباره شناسایی شوم.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->