تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است
سرخط خبرها

فرماندار تایباد: احداث اردوگاه مهاجران خارجی در مرز دوغارون ضروری است

  • کد خبر: ۱۶۳۳۲۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
فرماندار تایباد: احداث اردوگاه مهاجران خارجی در مرز دوغارون ضروری است
فرماندار تایباد گفت: از آنجا که روزانه بین ۳ الی ۳۵۰۰ نفر از طریق مرز دوغارون به کشور وارد و یا خارج می‌شوند، احداث اردوگاه مهاجران برای اتباع مجاز و غیرمجاز امری ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی دونده با بیان این مطلب اظهار کرد: مرز زمینی دوغارون در شرق کشور تنها معبر رسمی ورود و خروج مسافران است، بنابراین ایجاد چنین ظرفیتی برای اتباعی که از طریق این مرز وارد کشور می‌شوند، ضرورت دارد.

فرماندار تایباد با اشاره به اینکه اولویت در این طرح پوشش اتباع غیرمجاز است، افزود: هدف از احداث این اردوگاه بیشتر اتباع غیرمجازی هستند که شبانه وارد کشور شده و توسط نیروهای مرزبانی دستگیر و برای طرد شدن آنها به افغانستان برنامه‌ریزی می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: این افراد پس از دستگیری و طی کردن مراحل قانونی به کشور افغانستان بازگردانده می‌شوند، از این رو احداث این اردوگاه در مرز دوغارون فرصتی ایجاد می‌کند تا افراد دستگیر شده تا زمانی که مراحل و اقدامات اولیه برگشت به کشورشان انجام می‌شود در آنجا اسکان یابند.

دونده خاطرنشان کرد: احداث این اردوگاه برای مرزی که روزانه بیش از سه هزار نفر مسافر زمینی از طریق آن تردد می‌کنند، ظرفیتی است تا ورودی‌ها سازمان‌دهی شود و در اردوگاه نیروهای کار شناسایی و آموزش‌های لازم برای آنان صورت گیرد، همچنین قادر خواهیم بود از ظرفیت‌های کاری که این اردوگاه می‌تواند در حوزه‌های مختلف ایجاد کند، بهره‌برداری مناسبی کنیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان‌ تایباد بیان کرد: احداث اردوگاه مهاجران در مرز دوغارون بازتاب مثبتی در کل کشور دارد، زیرا خروج تمامی اتباع بیگانه به کشورشان در ایران، از طریق این مرز انجام می‌گیرد که این موضوع هم برای شهرستان تایباد و هم کل کشور ظرفیت مناسبی ایجاد می‌کند.

دونده اعلام کرد: تاکنون با پیگیری‌های انجام شده توافقات برای احداث این اردوگاه تکمیل و منتظر تأمین زمین هستیم. ابتدا باید منابع طبیعی زمینی را با متراژ بالا به این پروژه اختصاص دهد، در حوزه تخصیص اعتبارات برای ساخت اردوگاه، اداره کل اتباع پیگیر بوده و نتایج خوبی حاصل شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->