واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تنظیم موافقت‌نامه‌های سرمایه گذاری خارجی و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین ایران و امارات

  • کد خبر: ۱۶۳۶۳۷
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
تنظیم موافقت‌نامه‌های سرمایه گذاری خارجی و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین ایران و امارات
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در حاشیه اجلاس سالانه هیئت عامل گروه بانک توسعه اسلامی با وزیر امور مالی امارات متحده عربی ملاقات کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در حاشیه اجلاس سالانه هیئت عامل گروه بانک توسعه اسلامی با محمد ابن هادی الحسینی وزیر امور مالی امارات متحده عربی ملاقات کرد.

طرفین در این ملاقات بر افزایش حجم همکاری‌ها در حوزه تجارت و سرمایه گذاری خارجی تاکید کردند. در این ارتباط مقرر شد که به زودی اقدامات مقتضی به منظور تنظیم موافقتنامه‌های سرمایه گذاری خارجی و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین طرفین به مورد اجرا قرار گیرد.

محمد ابن هادی الحسینی در این ملاقات ضمن اشاره به تاثیر مثبت از سرگیری روابط بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان در منطقه گفت: حجم تجارت بین دو کشور حدود ۴۰ برابر افزایش یافته است.

این حجم تجارت در زمینه‌های مختلف حاکی از رشد طبیعی و خوب مناسبات و تعاملات ایران و امارات است و نقش دولت‌های طرفین تشویق تجارت و تسهیل آن از طریق توافقنامه‌های اجتناب از اخذ مالیات مضاعف است و لازم است در توافقات موجود دو کشور بازنگری‌هایی انجام شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان هم ضمن اشاره به توافقات نهایی نشده قبلی مرتبط به تدوین موافقتنامه سرمایه گذاری خارجی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در پروژه‌های سود آور مشترک و همچنین همکاری ایران و امارات در سرمایه گذاری در سایر کشور‌ها آمادگی دارد.

بر اساس این گزارش طرفین در این دیدار دوجانبه به منظور تسهیل روابط تجاری، موضوع عملیاتی نمودن خط اعتباری را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در پایان این ملاقات وزیر امور اقتصادی و دارایی از همتای اماراتی خود دعوت کرد که در اولین فرصت به تهران سفر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->