تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

یونیسف برای نجات کودکان در افغانستان نیاز به بودجه اضافی دارد

  • کد خبر: ۱۶۳۹۳۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
یونیسف برای نجات کودکان در افغانستان نیاز به بودجه اضافی دارد
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد هشدار داد در سال جاری ۸۷۵ هزار کودک در افغانستان با سوءتغذیه مواجه خواهند شد.



صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در توییتی‌ از خطر مواجهه ۸۷۵ هزار کودک افغانستانی به سوء تغذیه هشدار داد و گفت با شکاف بحرانی بودجه برای فراهم‌ساختن غذای درمانی آماده مواجه است.

این نهاد تاکید کرد بدون بودجه‌ اضافی برای ذخیره‌ امکانات صحی و درمان نجات‌دهنده، هزاران کودک ممکن است بر اثر سوءتغذیه‌ حاد جان شان را از دست بدهند.

از سویی هم دفتر سازمان ملل برای هماهنگی کمک‌های بشردوستانه (اوچا) گفت بودجه برای عملیات بشردوستانه در حال اتمام است.

اوچا بار دیگر خواهان بودجه برای عملیات بشردوستانه در افغانستان شد و گفت با بودجه‌ کافی شرکای بشردوستانه می‌توانند گرسنگی در مقیاس بزرگ را کاهش دهند، از شیوع بیماری جلوگیری کنند و احتمال مرگ زنان را در هنگام زایمان کاهش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->