نتیجه تحقیقات جدید: سیگارکشیدن بزرگ‌ترین عامل کاهش شناختی و زوال عقل است نیل دراکمن: تمرکز فصل سوم سریال The Last of Us بر شخصیت «ابی» خواهد بود هاوینگ بیت‌کوین چیست؟ روسیه برای مقابله با تلگرام و واتساپ پیام‌رسان بومی می‌سازد تصویری از ماه توت‌فرنگی در آسمان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اپل از iOS 26 رونمایی کرد + ویژگی‌ها و مشخصات قطعی گسترده هوش مصنوعی ChatGPT (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | سرویس OpenAI بار دیگر از دسترس خارج شد ویدئو | تریلر بازی Call of Duty: Black Ops 7 ترسناک‌ترین و انکارناپذیرترین واقعیت مدل‌های هوش مصنوعی چیست؟ احتمالا باتری سری گلکسی S۲۶ پیشرفت چندانی نخواهد داشت شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران
سرخط خبرها

بسته اینترنت شما رو به گران شدن است!

  • کد خبر: ۱۶۳۹۸۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۵
بسته اینترنت شما رو به گران شدن است!
وزیر ارتباطات گفت: چون چند سال است قیمت بسته‌های اینترنت افزایش نیافته، احتمال افزایش قیمت آن منطقی است.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

وزیر ارتباطات گفت: چون چند سال است قیمت بسته‌های اینترنت افزایش نیافته، احتمال افزایش قیمت آن منطقی است. ما هم تصمیم گرفتیم به اینترنت از همان زاویه‌ای نگاه کنیم که به بقیه مسائل نگاه می‌کنیم تا ببینیم آیا افزایش قیمت آن منطقی است یا خیر!

اگر با همان زاویه‎‌ای نگاه کنیم که به پیاز نگاه می‌کنیم، قیمتش باید افزایش یابد، چون هم پیاز موقع شکافتن و بازکردنش اشک آدم را در می‌آورد، هم سایت اینترنتی با این سرعت‌ها تا وقتی که باز می‌شود اشک را بر چشم‌ها جاری می‌کند.

تا بسته اینترنت می‌خریم هنوز آن چنان استفاده نکرده ایم، پیامک می‌آید که شما ۸۵ درصد بسته خود را مصرف کرده اید. دقیقا مثل همین چیپس هاست که وقتی بازش می‌کنیم داخلش هفت هشت تا برگه چپیس بیشتر نیست و باوجود حجم زیاد بسته چیپس، انگار قبلا زحمت ۸۵ درصد خوردنش را یک نفر دیگر کشیده است.

اگر هم با همان دیدی به اینترنت نگاه کنیم که به آب شهری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم هم سرعت اینترنت، هم فشار آب سر صبح و آخر شب خیلی بیشتر است و هم استحمام و هم استفاده از اینترنت در این ساعات راحت‌تر است.

اگر هم به چشم یخ به آن نگاه کنیم هم یخ و هم اینترنت هردو شان چه استفاده بکنید، چه نکنید حجمش همین طور آب می‌شود.

بسته‌های اینترنت حتی اگر به صورت اسمی حجمشان خیلی بالا باشد، اما به خاطر سرعت کم، نمی‌توان از تمام ظرفیت آن استفاده کرد و دقیقا همانند همان مهریه‌های سنگین است. یعنی احتمال اینکه به صورت کامل، هم ازسوی اپراتور داده شود و هم از سوی کاربر گرفته شود خیلی خیلی پایین است.

خلاصه کلام اینکه حالا که اینترنت هم قرار است گران شود، به چشم بقیه چیز‌ها به آن نگاه کنیم و با آن کنار بیاییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->